Fii partener Floria - Floria

Ai o florărie modernă, într-o zonă centrală, care oferă servicii şi produse de calitate clienţilor săi? Ești plătitor de TVA și ai acces la Internet? Ai experiență în domeniu și vrei să fii partenerul celei mai profitabile florării online? 

Intră în rețeaua Floria!

Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, caută colaboratori în toate oraşele din ţară. Fii unul dintre ei şi profită de avantajele afilierii la o afacere de succes:

- beneficiezi de o platformă online uşor de folosit, prin care se pot efectua comenzi sigure, din orice colţ al lumii;

- primeşti un comision avantajos;

- vinzi mai mult, fără să suporţi costuri suplimentare de promovare;

- numele tău va fi asociat cu un brand puternic, lider de piaţă.

 Pentru mai multe detalii, sună-ne la *9595 (mobil, tarif normal) sau la 0752FLORIA sau trimite-ne un mail pe adresa [email protected]

Despre noi

Floria a câștigat de sase ori titlul “Florăria Anului”, la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015, 2016 si 2017) iar de doua ori titlul ''Cea mai buna florarie online si cel mai bun magazin online din Romania'' (2016 si 2017) şi are peste 100.000 de clienţi mulţumiţi, în mai mult de 130 de orașe din România şi din toată lumea. Din 2010, este marcă atestată Trusted.ro și prima florărie din România care creează buchete și colecții unice, în acord cu tendinţele internaţionale din modă. În plus, oferă transport gratuit și livrare în maximum 2 ore de la efectuarea comenzii.

 

Completeaza formularul si vei fi contactat in maxim 24 h de unul dintre specialistii Floria.

* Date obligatorii

Ultima actualizare: 25.07.2019