Cum platesc - Floria

Comanda ta va fi livrata imediat dupa confirmarea platii.

La Floria, facem totul pentru ca intreaga experienta sa fie de exceptie si fiecare client si beneficiar al buchetelor noastre sa se bucure, in urma gestului de a oferi flori.

Si pentru ca experienta nu ar fi completa daca ne-am concentra doar pe livrarea in conditii perfecte a buchetelor, avem grija ca si intregul proces de comanda sa fie simplu si eficient, iar plata sa se desfasoare rapid, in conditii de siguranta.

Buchetele create de designerii Floria pot fi platite prin modalitatea de plata preferata de clientul nostru, care poate alege una dintre cele 16 variante disponibile. 

 1. Cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre Payu si Mobilpay. Floria.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.
 2. Prin SMS (Mobilpay), din retelele Orange, Vodafone si Cosmote. ATENTIE! Daca alegi plata prin SMS, ar trebui sa stii ca fiecare operator de telefonie mobila are propria limita de credit pe care il poti folosi pentru a plati prin SMS. Astfel, Orange: 10 euro/produs (20 euro/24h; 50euro/luna) - Telekom: 10 euro/produs(20 euro/24h; 30 euro/luna) - Vodafone: 20 euro/produs(20 euro/24h; 50 euro/luna). Plata prin SMS este disponibila numai daca valoarea finala a comenzii este de maximum 99 RON. Pentru comenzi pana in 49 de lei, vei plati prin SMS 10 euro + TVA, pentru comenzi intre 49 si 99 de lei, vei plati prin SMS 20 euro + TVA.
 3. Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in conturile deschise la Banca Unicredit, pe numele S.C. FLORIA NETWORK S..RL. Conturi IBAN:

  RO65 BACX 0000 0009 2832 3000 - LEI
  RO38 BACX 0000 0009 2832 3001 - EUR
  RO11 BACX 0000 0009 2832 3002 - USD

  Dupa depunere, ne poti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail, la adresa: comenzi@floria.ro. Daca ai nevoie de factura proforma, o poti descarca din contul tau Floria (Istoric Comenzi - Comenzile mele). Comanda ta va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii platii.

 4. Ridicare de numerar. Plata prin numerar este disponibila atat pentru comenzile lansate si achitate din Bucuresti, cat si pentru orasele din restul tarii. Dupa lansarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a incasa contravaloarea comenzii. Dupa incasare, comanda va fi procesata si apoi expediata. Daca alegi sa faci plata prin numerar, atunci cand vei bifa aceasta optiune se va deschide un camp in care trebuie sa completezi adresa de la care se va ridica numerarul.
 5. Paypal. Plata online prin Paypal se desfasoara in conditii de siguranta maxima. In cadrul sistemului Paypal vei introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si securizate perfect pe serverul Paypal.
 6. ZebraPay. Floria.ro vinde online buchete si aranjamente florale prin intermediul serviciilor de plata ZebraPay. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata la terminal. Dupa ce completezi datele cerute pentru a finaliza comanda, poti alege sa platesti cu numerar la unul din terminalele ZebraPay. (link http://www.zebrapay.ro/locatii pe terminalele ZebraPay). Ulterior, vei fi directionat catre pagina finala de comanda, unde vei primi confirmarea inregistrarii comenzii si un cod unic pe care trebuie sa il retii, in vederea achitarii cumparaturilor la terminalul ZebraPay dorit. La terminalul ZebraPay, selectezi butonul “Floria” si introduci codul primit atunci cand ai inregistrat comanda. Dupa introducerea codului, pe ecran va fi afisata fereastra cu produsul cumparat si suma pe care trebuie sa o introduci in terminal.
 7. Plata in numerar la terminalele Qiwi -  Dupa ce completezi datele cerute pentru a finaliza comanda, poti alege sa platesti cu numerar la unul dintre terminalele Qiwi. Ulterior, vei fi directionat catre pagina finala de comanda, unde vei primi confirmarea inregistrarii comenzii si un cod unic pe care trebuie sa il retii, in vederea achitarii cumparaturilor la terminalul Qiwi din imediata apropiere. La terminal, selectezi butonul “Floria” si introduci codul primit. Dupa introducerea lui, pe ecran va fi afisata fereastra cu produsul cumparat si suma pe care trebuie sa o introduci in terminal.
 8. Plata prin iTransfer (Banca Transilvania) - Pentru a efectua plata, poti utiliza serviciul de transfer de bani prin Internet Banking, al Bancii Transilvania, exact asa cum faci in cazul unui transfer de bani obisnuit. Dupa autentificarea in sistemul de Internet Banking, plata se va efectua instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de Internet Banking cunoscut.
 9. Plata prin iTransfer (BCR) - Pentru a efectua plata, poti utiliza serviciul de transfer de bani prin Internet Banking, al BCR, exact asa cum faci in cazul unui transfer de bani obisnuit. Dupa autentificarea in sistemul de Internet Banking, plata se va efectua instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de Internet Banking cunoscut.
 10. Plata in rate online cu card Star BT - Pentru a finaliza comanda, poti efectua plata in rate, cu 0% dobanda, folosind cardul de credit de la Banca Transilvania. Dupa ce selecteazi modalitatea de plata "Banca Transilvania online, in rate" si numarul de rate dorit, vei fi directionat catre pagina PayU, unde vei completa datele necesare. PayU este cea mai utilizata solutie de plata online din Romania, care beneficiază de un sistem antifrauda performant si de solutii optimizate pentru plati de pe sisteme mobile. Pentru asistenta, apeleaza gratuit 0800 80 2273 (CARD), in reteaua de telefonie fixa Romtelecom, sau 0264.594337, apelabil din orice retea, inclusiv international.
 11. Plata in rate online cu card BRD Finance - Poti efectua plata in rate, cu 0% dobanda, folosind cardul de credit BRD Finance. Selecteaza modalitatea de plata "BRD Finance" si numarul de rate dorit, pentru a fi directionat catre pagina PayU, unde vei completa datele necesare. PayU este cea mai utilizata solutie de plata online din Romania, care beneficiază de un sistem antifrauda performant si de solutii optimizate pentru plati de pe sisteme mobile. Pentru asistenta, apeleaza InfoCard - 021.301.48.30 din orice retea, inclusiv international.
 12. Plata in rate online cu Card Avantaj - Floria iti ofera posibilitatea de a plati in rate, cu 0% dobanda, orice comanda efectuata pe site. Dupa bifarea metodei de plata "in rate, prin Card Avantaj", vei fi directionat catre pagina PayU, unde vei completa datele necesare. PayU este cea mai utilizata solutie de plata online din Romania, care beneficiază de un sistem antifrauda performant si de solutii optimizate pentru plati de pe sisteme mobile. Pentru asistenta non stop despre Card Avantaj, poti apela 0801.000.000 (reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (pentru retelele de telefonie mobila).
 13. Plata in numerar la terminalele RomPay -  Dupa ce completezi datele cerute pentru a finaliza comanda, poti alege sa platesti cu numerar la unul dintre terminalele RomPay. Ulterior, vei fi directionat catre pagina finala de comanda, unde vei primi confirmarea inregistrarii comenzii si un cod unic pe care trebuie sa il retii, in vederea achitarii cumparaturilor la terminalul RomPay din imediata apropiere. La terminal, selectezi butonul “Floria” si introduci codul primit. Dupa introducerea lui, pe ecran va fi afisata fereastra cu produsul cumparat si suma pe care trebuie sa o introduci in terminal.
 14. Plata in rate online cu card Alpha Bank Finance - Poti efectua plata in rate, cu 0% dobanda, folosind cardul de credit Alpha Bank Finance. Selecteaza modalitatea de plata "Alpha Bank Finance" si numarul de rate dorit, pentru a fi directionat catre pagina PayU, unde vei completa datele necesare. PayU este cea mai utilizata solutie de plata online din Romania, care beneficiază de un sistem antifrauda performant si de solutii optimizate pentru plati de pe sisteme mobile. Pentru asistenta apeleaza 08008 25742 din orice retea, inclusiv international.
 15. Bitcoin. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre Mobilpay. Toate tranzacţiile Bitcoin sunt publice şi transparente şi identitatea persoanelor din spatele tranzacţiilor sunt private. Pentru mai multe detalii privind plata prin bitcoin accesează pagina https://bitcoin.org/ro/cum-functioneaza

 

 

Ultima actualizare: 23.03.2016