Gentleman cu natura - Floria

 
 
WWF-România și Floria au inițiat, în decembrie 2014, un parteneriat de 3 ani, care cuprinde două aspecte importante: de conservare, prin care Floria se implică în generarea unor venituri suplimentare pentru activitățile de conservare derulate de WWF-România, și de comunicare, prin care clienții Floria sunt informați despre acțiunile de protejare a mediului, despre promovarea unui stil de viață sustenabil și despre posibilitatea de a susține WWF-România. Cea mai importantă componentă a acestui parteneriat este proiectul „Gentleman cu natura” prin care Floria va dona 1% din valoarea buchetelor cumpărate către WWF-România, pentru protejarea naturii sălbatice din România. 
 
 
Tot în cadrul proiectului, clienților li se oferă posibilitatea de a contribui direct la susținerea acțiunilor WWF: pot achiziționa ursulețul de pluș WWF, împreună cu buchetul de flori, donând întreaga sumă de bani pentru protejarea habitatului urșilor bruni din România, sau pot alege, la finalizarea comenzii, opțiunea: "Donează pentru salvarea naturii sălbatice din România".  
 
 
,,Pentru că iubim florile, iubim și natura. De aceea, susținerea programelor derulate de organizația WWF, care adresează probleme de mediu actuale, este un pas firesc pentru Floria. Vrem să contribuim, așadar, la protejarea naturii sălbatice din România, donând 1% din vânzări, dar vrem să-i și încurajăm pe clienții noștri să se implice în proiectele de mediu, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa ursulețul WWF sau de a dona direct din site.” (Marina Matei, e-Commerce Manager Floria.ro.)
 
“Ne bucurăm să vedem că la Floria preocuparea pentru un business profitabil este completată de preocuparea față de societate, sustenabilitate și mediu. Pe lângă dorința de a ne susține financiar, Floria își propune să creeze și să întărească spiritul filantropic al românilor și implicit spiritul civic. Atât WWF cât și Floria ne dorim să generăm comportamente pozitive în societate, tocmai de aceea conceptul “Gentleman cu Natura” dezvoltat de Floria demonstrează cât de important este să ne gândim și la alții, la cei din comunitatea în care trăim și la mediul care ne înconjoară. Un alt element important al parteneriatului  este preocuparea pentru creșterea eficienței și sustenabilității companiei și implicit a sectorului de comerț cu florile din România; sperăm ca în curând să vedem tot mai multe schimbări pozitive. “ (Magor Csibi, Director WWF)

Ultima actualizare: 03.12.2014