Orhidee phalaenopsis, vas ceramica si muschi - Plante de apartament
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Orhidee phalaenopsis, vas ceramica si muschi - Plante de apartament

In stoc ?
159,00 lei (TVA inclus)

Fa-ti cont, comanda de minim 500 lei si devii automat Client Silver in Club Floria.
Obtii discount de 10% si alte beneficii. Vezi detalii

Acest produs se poate comanda numai cu livrare in Bucuresti

Livrare GRATUITA

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Orhidee phalaenopsis, vas ceramica si muschi - Plante de apartament:

Orhidee phalaenopsis multicolor - pentru mini gradina ta de acasa. Este una dintre plantele cel mai usor de ingrijit , fiind inflorita cateva luni pe an.
Contine: 1 Orhidee phalaenopsis multicolor, cu una sau doua tulpini, muschi si ghiveci ceramic alb

*Va puteti alege culoarea preferata specificand-o in sectiunea "Comentarii comanda". Aceasta se va livra in limita stocului disponibil.
Dimensiune aproximativa intre 40 si 55 cm, in functie de stocul disponibil si produsul ales.
Ingrijire si cultivare:
Lumina - Phalaenopsis nu are nevoie de conditii speciale. Creste foarte bine daca ghiveciul este amplasat la o fereastra luminoasa, la care sa primeasca putin sau deloc razele directe ale soarelui. O fereastra orientata spre est este ideala, iar ferestrele umbrite de la sud sau vest sunt locatii acceptabile.
Temperatura - la Phalaenopsis, se recomanda intre 16-18 grade Celsius noaptea si intre 21-29 grade Celsius pe timpul zilei. Desi temperaturile mai ridicate duc la o crestere vegetativa mai rapida, umiditatea crescuta si circulatia aerului sunt absolut necesare daca temperatura este crescuta.

Udarea - apa este un factor critic la Phalaenopsis. Deoarece nu are organe specializate pentru a retine lichidele, planta nu trebuie sa se usuce niciodata. Orhideea trebuie udata din abundenta si apoi lasata pana cand se usuca pamantul. Cand este foarte cald iar gradul de umiditate este scazut, pamantul se poate usca de pe o zi pe alta; in sera, intr-un climat rece, acest lucru se poate intampla o data la 10 zile. Phalaenopsis se uda numai dimineata, pentru ca frunzele sa apuce sa se usuce pana la caderea noptii, pentru a preveni putrezirea.
Umiditatea - este importanta pentru orhideea Phalaenopsis. Se recomanda ca aceasta sa se afle intre 50-80%. In casa, asezati ghiveciul intr-o tava partial umpluta cu apa, pe un strat de pietris, astfel incat fundul ghiveciului sa nu atinga nivelul apei.

Acest produs face parte din: Plante de apartament

mai multe
Pretul produsului Orhidee phalaenopsis, vas ceramica si muschi - Plante de apartament include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Orhidee phalaenopsis, vas ceramica si muschi - Plante de apartament

Rating general Orhidee phalaenopsis, vas ceramica si muschi - Plante de apartament: 12345
Scor: 5 din 5 (1 voturi)
  • Florentina (Paris)
     - 04.03.2021 18:57
    Scor: 5/5 12345
    Vă mulțumesc pentru calitatea plantei livrate astăzi mamei mele la Bucureşti. A fost foarte surprinsă de surpriza noastră, şi asta grație dumneavoastră. Mulțumim că ne permite-ți să facem familiilor noastre surprize plăcute, chiar fiind departe de ei respectînd exigențele noastre. BRAVO
    Orhidee phalaenopsis, vas ceramica si muschi - Plante de apartament - Autorul a cumparat acest produs de la Floria.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta