Cantecul Reginei
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Cantecul Reginei

In stoc ?
459,00 lei (TVA inclus)

Comanda acum si poti avea livrare in intervalul

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Cantecul Reginei:

Nu stim ce muzica asculta Regina Maria, dar ne imaginam ca cel mai iubit cantec pe care il fredona, plimbandu-se printre miile de flori din gradinile ei, semana cu acest buchet - simplu, colorat, dar discret, plin de bucurie.
Acest buchet contine: 3 minirosa bombastic, 3 cale albe, 5 minirosa alb, 4 trandafiri crem, 5 lisianthus roz, 5 lisianthus alb, 2 eryngium, 1 limonium, 1 bouvardia, 1 ornitogalum, verdeata.

Etichete: Buchete si aranjamente cu trandafiri

mai multe
Pretul produsului Cantecul Reginei include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Cantecul Reginei

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta