Anthurium pitic rosu - Plante de apartament
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Anthurium pitic rosu - Plante de apartament

In stoc ?
135,00 lei (TVA inclus)

Fa-ti cont, comanda de minim 500 lei si devii automat Client Silver in Club Floria.
Obtii discount de 10% si alte beneficii. Vezi detalii

Comanda acum si poti avea livrare in intervalul

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Anthurium pitic rosu - Plante de apartament:

Anthurium pitic rosu ce are un contrast si o culoare uimitoare cu un aspect tropical si o frumusete iesita din comun, pot crea imagini si emotii ce nu pot fi descrise cu ajutorul cuvintelor.

Dimensiune: aproximativ 35 cm
Cum ingrijesti Anthurium:
Anthurium nu rezista foarte bine la temperaturile foarte mari. La temperaturi mai mari de 33 de grade, frunzele si florile se ard, iar florile isi pierd coloritul puternic. De asemenea, si durata de viata se scurteaza. Temperaturile mai mici de 10 grade duc la incetinirea cresterii si dezvoltarii acestei plante si la ingalbenirea funzelor.
Lumina - Floarea Flamingo are nevoie de lumina stralucitoare, indirecta. Nu este indicat sa expui planta la lumina directa a soarelui, decat in sezonul rece, dupa ce planta a fost bine aclimatizata.

*Vasul din imagine este pentru prezentare. Acesta nu este inclus in pret. Planta se livreaza in recipient din plastic.
Apa - Pamantul plantei trebuie sa fie in permanenta umed. Nu trebuie insa sa exagerezi cu apa, astfel incat radacinile plantei sa stea prea mult timp in multa apa. Lipsa apei face ca planta sa se dezvolte mai greu si chiar sa nu mai infloreasca. De asemenea, lipsa apei duce si la uscarea radacinilor si ingalbenirea frunzelor.
Pamant - Pamantul din ghivecele cu Anthurium trebuie sa fie bogat si bine afanat. Radacinile care cresc in afara solului trebuie acoperite imediat cu pamant.
Inmultire - atunci cand muti planta intr-un ghiveci mai mare este momentul ideal pentru inmultire. imparte planta in mai multe radacini sau taie o parte din acestea. Planta se poate inmulti si din frunzele mai vechi care vor dezvolta radacini exterioare, care pot fi apoi plantate.
Replantare - Planta trebuie schimbata in alte ghivece in fiecare an. Anthurium nu sufera atunci este relocat.

Etichete: Rosu Grenadine

Acest produs face parte din: Plante de apartament

mai multe
Pretul produsului Anthurium pitic rosu - Plante de apartament include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Anthurium pitic rosu - Plante de apartament

Rating general Anthurium pitic rosu - Plante de apartament: 12345
Scor: 5 din 5 (1 voturi)
  • Mirela
     - 10.06.2011 21:50
    Scor: 5/5 12345
    Am primit prin intermediul dv. o planta superba Anthurium. Vom utiliza serv dv. pe viitor!
    Anthurium pitic rosu - Plante de apartament

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta