Vriesea galbena - Plante de apartament
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Vriesea galbena - Plante de apartament

La comanda in 10 zile ?
75,00 lei (TVA inclus)

Fa-ti cont, comanda de minim 500 lei si devii automat Client Silver in Club Floria.
Obtii discount de 10% si alte beneficii. Vezi detalii

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Vriesea galbena - Plante de apartament:

Vriesa galbena este o planta persistenta, epifita ce formeaza o rozeta de frunze plate, liniare si netede. Din mijlocul rozetei de frunze se inalta o tulpina dominata de un spic floral neparfumat si colorat in galben.

Dimensiune: aproximativ 35 cm
Conditii de cultivare/ingrijire:
Lumina directa si intensa este prefarata de planta, care trebuie totusi protejata de soarele arzator al amiezilor caniculare.
Suporta o gama larga de temperaturi, dezvoltandu-se bine intre 18-26 de grade Celsius, tolerand totusi si caldura din timpul verii.
Alaturi de umiditatea atmosferica ridicata, udarea reprezinta un factor cheie in ingrijirea acestei epifite. In perioada de crestere are nevoie de udare regulata, la interval de 2-3 zile in timpul verii, prin umplerea rozetei cu apa necalcaroasa. Pe timpul repausului din iarna, udarea se va rari considerabil, mentinandu-se in concordanta cu temperatura aerului. Pentru ca planta sa nu sufere din pricina aerului uscat din locuintele noastre, atunci cand temperatura depaseste 20-22 de grade Celsius, se va proceda la stropirea frunzisului, cu apa necalcaroasa, folosindu-se un pulverizator fin. Evitati stropirea inflorescentelor.
Substratul potrivit pentru aceasta planta trebuie sa contina mranita de frunze, turba fibroasa si nisip. Planta nu tolereaza excesul de apa la nivelul radacinilor, drept pentru care, pe fundul ghiveciului se va aseza un strat subtire de pietris, care sa asigure un drenaj ridicat.

*Vasul din imagine este pentru prezentare. Acesta nu este inclus in pret. Planta se livreaza in recipient din plastic.

Acest produs face parte din: Plante de apartament

mai multe
Pretul produsului Vriesea galbena - Plante de apartament include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Vriesea galbena - Plante de apartament

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta