The Easter Night
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

The Easter Night

In stoc ?
203,45 lei (TVA inclus)

Comanda acum si poti avea livrare in intervalul

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere The Easter Night:

The Easter Night is a symbol of rebirth, so, in order to celebrate it, we created this fresh and full of life arrangement in which the green color is predominating. Offer it!
The arrangement contains: 6 pink roses, 2 pink chrysanthemums, 3 green tricks, greenery, sponge, 2 green eggs, green ceramic pot.
mai multe
Pretul produsului The Easter Night include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul The Easter Night

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta