Planeta Halloween
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Planeta Halloween

In stoc ?
255,00 lei (TVA inclus)

Comanda acum si poti avea livrare in intervalul

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Planeta Halloween:

Desi nu traim intr-o lume SF, nici nu ne-am apucat de explorat spatiul extra-terestru, ne-am imaginat cum ar arata o planeta Halloween si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie putin ciudata, putin sumbra, cu un aer de toamna mohorata, dar si vesela, pe alocuri.
Acest aranjament contine: 3 cale portocalii, 3 hypericum verde, 1 minirosa rosu, 2 cymbium portocalii, 3 frezii portocalii, 1 leucospermum si vas din plastic.
Dimensiune: 35 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului)
mai multe
Pretul produsului Planeta Halloween include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Planeta Halloween

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta