Petunie in ghiveci agatator - Plante de apartament
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Petunie in ghiveci agatator - Plante de apartament

Produsul nu mai este activ in oferta Floria
Iti recomandam alte produse similare din categoria Plante de apartament
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la *9595 Mobil (tarif normal) / +4021 300 9595National/International.

Descriere Petunie in ghiveci agatator - Plante de apartament:

Petunie in ghiveci agatator, planta erbacee decorativa din familia solanaceelor, cu tulpina inalta si cu flori mari, diferit colorate și placut mirositoare, care are corola în forma de palnie. Cu o cultura simpla, pretentii reduse fata de sol, sunt mult apreciate si folosite cu succes ca borduri si gradini mici, individuale, ca plante pendente in vase sau jardiniere.


Produs disponibil doar in perioada mai-octombrie!

Cum trebuie îngrijită?
Petunia preferă spaţiile deschise, în plin soare (cel puţin 6 ore pe zi) şi pe cât posibil la adăpost de umbră (planta va da mă degrabă frunze decât flori), vânt şi ploi (i se pot rupe tulpinile, care sunt mai fragile). Îi este pe plac solul nisipos, bine drenat, cu un pH neutru, bogat în substanţe nutritive – cu caracteristici asemănătoare celui preferat de muşcate. Vârfurile lăstarilor trebuiesc ciupiţi pentru o viitoare înflorire abundentă şi o ramificare bogată a tufelor.
Nu rezistă la ger, în schimb suportă bine perioadele mai secetoase, pe durata cărora însă ar putea o vreme să nu mai îmbobocească. Imediat ce temperaturile se situează în limite cât de cât normale perioadei respective din an, petunia îşi reia ciclul de înflorire.
În mod normal, petuniile pot fi udate în fiecare zi sau o dată la două zile. Vara, când vremea este de-a dreptul caniculară, e bine să fie udate şi dimineaţa şi seara, sunt mare iubitoare de apă. Dacă nu primeşte o cantitate suficientă de lichid, riscaţi ca frunzele să se usuce iar florile să-şi piardă din intensitatea coloritului. Cât despre îngrăşământ, acesta trebuie aplicat cel puţin o dată la două săptămâni, pe parcursul întregii perioade de înflorire. În cazul în care i se îngălbenesc frunzele, fierul din sol îi este insuficient şi are nevoie de un fertilizant conceput special pentru astfel de situaţii.

*Vasul din imagine este pentru prezentare. Acesta nu este inclus in pret. Planta se livreaza in recipient din plastic.

Etichete: pentru ea, din multumire

Acest produs face parte din: Plante de apartament

mai multe
Pretul produsului Petunie in ghiveci agatator - Plante de apartament include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Petunie in ghiveci agatator - Plante de apartament

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta