Parfum Regal
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Parfum Regal

In stoc ?
219,00 lei (TVA inclus)

Comanda acum si poti avea livrare in intervalul

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Parfum Regal:

Un buchet ca un parfum discret, care se pierde usor in fiecare adiere de vant, dar care nu poate trece neremarcat. Cum aroma unui buchet sta in armonia lui, decoratorii nostri au imbinat forme, culori si texturi diferite intr-o creatie florala cu design unic, regal.
Acest buchet contine: 1 amarilis alb-roz, 2 cale albe, 2 bouvardia roz, 1 wax, 2 lisianthus roz, 3 minigerbera albe, 3 greentrick.
Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 27 cm (diametrul buchetului)
mai multe
Pretul produsului Parfum Regal include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Parfum Regal

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta