Magnifique
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Magnifique

In stoc ?
275,00 lei (TVA inclus)

Comanda acum si poti avea livrare in intervalul

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Magnifique:

O personalitate iesita din comun nu putea sa inspire decat un buchet de flori magnific. Albul stralucitor, florile alese si designul impunator fac ca acest aranjament de 30 cm sa para cu adevarat grandios.
Acest aranjament contine: 3 trandafiri albi, 1 crin alb, 2 greentrick, 2 lisianthus alb, 3 minirosa alb, 1 ornitogalum si vas ceramica.
Dimensiune: 30 cm (inaltime) - 28 cm (diametrul aranjamentului).
mai multe
Pretul produsului Magnifique include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Magnifique

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta