Regulament campanie Floria 7 ani - Floria

REGULAMENTUL CONCURSULUI

“FLORIA 7 ANI”

12 – 31 iulie 2017 

 

Sectiunea 1 – Organizatorul concursului

Concursul este organizat in parteneriat de catre SC Reteaua Floria SRL si SC Floria Network SRL (numite in continuare in mod colectiv “Organizator”). Decizia de participare la acest concurs, conform regulilor existente in prezentul Regulament, constituie acordul explicit si irevocabil fata de aceste reguli. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul despre acest fapt.

Sectiunea 2 – Locul si durata desfasurarii concursului

Concursul „Floria 7 ani” se va desfasura in perioada 12-31 iulie 2017, in sediile magazinelor fizice Floria administrate de catre SC Reteaua Floria SRL: Floria Dorobanti (Piata Dorobanti, sector 1, Bucuresti, Romania), Floria Campineanu (Str. Ion Campineanu, nr.22, sector 1, Bucuresti, Romania), Floria Afi Cotroceni (Bd. Vasile Milea, sector 6, Bucuresti, Romania, incinta Afi Cotroceni, parter), Floria Baneasa (Sos. Bucurest-Ploiesti, nr. 42D, Bucuresti, Romania, in incinta Baneasa Shopping City, etaj 1), Floria Ploiesti (Str. Branesti, nr. 2, colt cu bd. Republicii, Ploiesti, Romania) precum si in magazinul online www.Floria.ro administrat de catre SC Floria Network SRL, urmand ca anuntarea castigatorului premiului acordat in cadrul concursului astfel cum este definit in Sectiunea 6 a prezentului regulament sa aiba loc in termen de 2 zile lucratoare de la data validarii Castigatorului.  Premiul va fi livrat castigatorului prin intermediul unui voucher rascumparabil in cadrul agentiei Happy Tour, conform Sectiunii 7 din prezentul Regulament.

Sectiunea 3 – Dreptul de participare

Concursul „Floria 7 ani” este accesibil tuturor persoanelor fizice, de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, care achizitioneaza flori la fir, buchete, aranjamente florale si/sau plante si accesorii in valoare minima de 100 lei (TVA inclus), din sediile fizice Floria sau din magazinul online www.floria.ro in perioada mai sus mentionata si care isi completeaza datele complete de contact in cadrul comenzilor plasate pe site-ul www.floria.ro, iar in cazul achizitiilor din sediile fizice Floria isi completeaza datele complete de contact pe cartolinele de inscriere in concurs, acestea urmand sa fie depuse in urna din locatia respectiva. Exceptia fac angajatii si/ sau rudele organizatorilor de gradul I.

Sectiunea 4 – Conditii de participare

Pe durata concursului, prin intermediul paginii oficiale de Facebook Floria - www.facebook.com/FlorariileFloria, si in locatiile fizice Floria si pe site-ul www.floria.ro  vor fi oferite informatiile necesare pentru inscrierea in cadrul concursului. Regulamentul concursului va fi disponibil in locatiile Floria, pe pagina oficiala de Facebook Floria - www.facebook.com/FlorariileFloria si pe site-ul www.floria.ro.

Sectiunea 5 – Modul de desfasurare al concursului

Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a se inscrie in mod oficial in concurs, este obligatoriu ca participantul sa respecte toate conditiile inscrise in prezentul regulament.

Concursul se va desfasura in perioada 12-31 iulie 2017, astfel:

  • Cumparatorii ce achizitioneaza in perioada 12-31 iulie 2017 flori la fir/unul sau mai multe buchete de flori si/sau aranjamente florale de pe site-ul floria.ro si din magazinele Floria mai sus enumerate si care completeaza cartolina de inscriere in concurs (ce contine datele de identificare: nume si prenume, adresa de mail, nr telefon si numar de bon) intra automat in tragerea la sorti pentru premiul mai jos mentionat;
  • Cartolinele de inscriere vor fi colectate pe tot parcursul consursului in urne sigilate prezente in fiecare locatie Floria si se vor centraliza alaturi de datele cumparatorilor de pe site-ul floria.ro in perioada 12-31 iulie 2017;
  • Desemnarea castigatorului se va face prin tragerea la sorti pe data de 3 august 2017, ora 11:00, in prezenta unui notar public, in prezenta a 2 martori.

Anuntam castigatorul pe pagina oficiala Facebook Floria - www.facebook.com/FlorariileFloria si pe pagina oficiala www.facebook.com/Floria.ro  pe data de 3 august, la ora 11:00, il contactam pentru a-l anunta si personal (pe numarul furnizat pe cartolina cu datele de inscriere in consurs), si pentru a valida adresa la care doreste sa fie livrat Premiul, astfel cum este descrie in sectiunea 6 a prezentului regulament.

Sectiunea 6 – Premiul oferit in cadrul concursului

6.1. În cadrul prezentei campanii promotionale fiecare participant are sansa de a câstiga, prin tragere la sorti, o excursie pentru doua persoane in Amsterdam. 
Excursia va fi oferita sub forma de VOUCHER cu valoare maxima de 700 euro (TVA inclus), echivalentul a 3192 lei.
Voucherul va avea valabilitate pana la 01 octombrie 2017.
Voucherul va fi acordat prin intermediul agentiei de turism Happy Tour si acopera transportul cu avionul Bucuresti-Amsterdam-Bucuresti- clasa economy, 2 nopti cazare hotel 4* cu mic dejun inclus in Amsterdam, pass pentru transport in comun valabil 24 de ore pentru 2 persoane, in limita a 3192 lei
6.2. Valoarea maxima a premiului oferit în cadrul campaniei este de 3192 lei.
6.3. În cadrul acestei campanii promotionale nu se permite acordarea contravalorii în bani a voucherului. Voucherul poate fi schimbat cu alte servicii turistice in cadrul agentiei Happy Tour, in valoare maxima a 700 euro (3192 lei) orice alte sume suplimentare fiind in sarcina titularului. Câstigatorul excursiei poate transfera dreptul lui catre alte personae, insa conditionat de anuntarea beneficiarilor finali in termen de maxim 5 zile lucratoare de la anuntarea castigatorului. Premiile din imaginile de pe materialele de prezentare ale campaniei sunt cu titlu exemplificativ.

Sectiunea 7 – Anuntarea si acordarea premiilor

7.1.Tragerea la sorti se va face aleatoriu, prin mijloace electronice si va avea loc la sediul SC Reteaua Floria SRL din strada Buzesti nr. 71, etaj 1, sector 1, Bucuresti, în prezenta reprezentantilor Organizatorului, a 2 martori si a unui notar public. Tragerea la sorti va avea loc in data de 3 august 2017, la ora 11:00.

7.2. Se va extrage un potential castigator si 3 rezerve. În cazul în care un potential câstigator nu poate fi anuntat sau nu poate fi validat în termenele si în conditiile stipulate la Sectiunea 5 a Regulamentului, se va apela la prima rezerva, în ordinea extragerii si se va urma aceeasi procedura de anuntare si validare. Daca se parcurge procedura pentru toate cele 3 rezerve si nu se finalizeaza validarea nici pentru ultima rezerva, premiul respectiv nu va mai fi acordat, acesta ramânând în posesia Organizatorului. 
7.3. Numele si prenumele câstigatorului va fi publicat, în termen de maxim 2 lucratoare de la data validarii, pe www.facebook.com/FlorariileFloria si pe pagina oficiala www.facebook.com/Floria.ro.
7.4.Castigatorul va fi rugat sa furnizeze numele complet, adresa pentru livrarea voucherului, numarul de telefon, pentru a fi intocmite toate documentele necesare pentru transmiterea voucherului in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data validarii.

7.5. Organizatorul va transmite voucherul catre Castigator si catre agentia de turism Happy Tour in varianta electronica si varianta fizica prin email si serviciu de curierat cu confirmare de primire.

Sectiunea 8 – Responsabilitate

Organizatorul concursului va acorda premiul persoanei castigatoare in conformitate cu specificatiile acestui regulament. Orice hotarare asupra concursului luata de catre Organizator este finala si nu se supune niciunui recurs.

Sectiunea 9 – Prelucrarea datelor personale

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta competitie in conformitate cu prevederile legii 667 /2001.

Prin participarea la acest concurs, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului Oficial.

Sectiunea 10 – Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau prin decizie unilaterala a organizatorului.

Sectiunea 11 – Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este facut public prin intermediul paginilor oficiale de Facebook Floria - www.facebook.com/FlorariileFloria, www.Floria.ro www.facebook.com/Floria.ro, in locatiile fizice Floria mentionate in Sectiunea 2 a Regulamentului precum si pe site-ul www.floria.ro.

Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.

Data: 11.07.2017

Ultima actualizare: 15.11.2018