Florile Reginei
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Florile Reginei

La comanda in 10 zile ?
349,00 lei (TVA inclus)

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Florile Reginei:

Pe lângă pictură, pasiunea de a scrie, călărie sau decorarea reședințelor regale, Regina Maria a fost o iubitoare de flori, de grădini și culoare. Florile, pentru majestatea sa, au devenit nu doar o bucurie, ci un adevărat mod de viață.
Acest buchet contine: 7 trandafiri roz, 1 hortensia alba, 5 trandafiri crem, 3 minirosa albi, 3 astilbe roz, 2 santini verde, verdeata.
mai multe
Pretul produsului Florile Reginei include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Florile Reginei

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta