Flori si voucher Spa Thai Packages
Imagini ale produsului (2)
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Flori si voucher Spa Thai Packages

Produsul nu mai este activ in oferta Floria
Iti recomandam alte produse similare din categoria Cadouri speciale
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la *9595 Mobil (tarif normal) / +4021 300 9595National/International.

Descriere Flori si voucher Spa Thai Packages:

O zi obișnuită poate fi una cu adevarat relaxanta pentru amandoi. Tu nu vei alerga la cumparaturi, in cautarea cadoului perfect, iar ea va primi un buchet superb de frezii albe si minirosa, insotit de un voucher spa, la unul dintre cele mai elegante saloane din lume.

Produsul contine:
♥ buchet din 18 frezii albe, 5 minirosa roz, verdeata.
♥ voucher Thai Packages - Shiseido Spa - Stejarii Country Club (Bucuresti)
♥ felicitare personalizata cu textul ales de tine

Voucherul Thai Packages ofera 1h 30 min de masaj Thai, acces la piscina, sauna si baie de aburi (hamman), aducand o stare de bine si de relaxare, visata de orice femeie.
O cheie in sistemul de vindecare holistica tailandez si cu o traditie de 2000 de ani, masajul tailandez este o terapie relaxanta si detensionanta atat pe plan fizic cat si pe plan mental. Folosind o serie de elongatii si tractiuni asistate acompaniate de puncte de presiuni care urmaresc canalele energetice denumite „sen”, acest extraordinar masaj ajuta la detensionarea musculaturi, la lubrifierea articulatiilor oferind o stare de bine si de echilibru interior.

Acest produs special se poate livra doar in Bucuresti in 2 de ore. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la *9595 (mobil- tarif normal) / +4021 300 9595 (national/international) sau prin e-mail la comenzi@floria.ro. Flori si voucher Spa Thai PackagesEtichete: Cadouri speciale

Acest produs face parte din: Cadouri speciale

mai multe
Pretul produsului Flori si voucher Spa Thai Packages include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Flori si voucher Spa Thai Packages

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta