Flori pentru Elisabeta
Imagini ale produsului (2)
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Flori pentru Elisabeta

La comanda in 10 zile ?
315,00 lei (TVA inclus)

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Flori pentru Elisabeta:

Fiica cea mare a Reginei Maria si a Regelui Ferdinand, Elisabeta, a ramas in istorie drept “una dintre cele mai ciudate printese din Regatul roman”. Evita petrecerile si intalnirile si prefera mereu sa citeasca sau sa picteze. Pentru ea, am adaugat in colectie un aranjament cu multe si diferite feluri de flori.
Acest buchet contine: 1 hortensia alba, 1 lisianthus roz, 3 minirosa alb, 1 bouvardia, 1 limonium, 1 eringium, 1 trandafir alb, 1 minirosa bombastic, 2 frezia albe, 1 ornitogalum, 1 alstroemeria, 2 trahelium, verdeata si vas.
mai multe
Pretul produsului Flori pentru Elisabeta include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Flori pentru Elisabeta

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta