Ficus
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Ficus

In stoc ?
135,00 lei (TVA inclus)

Acest produs se poate comanda numai cu livrare in Bucuresti, Ploiesti

Livrare GRATUITA

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Ficus:

Cunoscut pentru calitatile prin care purifica aerul din locuinta, Ficusul paote fi un cadoul ideal pentru cineva drag.
Dimensiune: 15 cm (ianltime)
Se livreaza in vas de ceramica. Acesta este inclus in pret.

Un ficus in casa are nevoie, pentru a se dezvolta frumos de temperaturi constante, in jur de 21-25 de grade Celsius. Nu suporta inghetul si nici temperaturile scazute, iar expunerea la variatii bruste de temperatura sau gerul produc caderea rapida a frunzelor. Nu se simte bine nici in dreptul aparatelor de aer conditionat, dar nici in dreptul caloriferelor. Cel mai bun este un loc ferit de curenti de aer.
Frunzele unui ficus sunt foarte delicate, iar lumina si caldura le pot arde. Un ficus in casa o sa fie multumit daca primeste lumina dimineata, iar dupa pranz ramane in umbra.
mai multe
Pretul produsului Ficus include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Ficus

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta