Fericirea reginei
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Fericirea reginei

La comanda in 10 zile ?
269,00 lei (TVA inclus)

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Fericirea reginei:

Viața Reginei Maria a fost presărată cu flori… sau îndulcită cu flori, iar bucuria de a le îngriji și felul în care a transmis toate acestea mai departe, prin grădinile palatelor regale, rămâne una din cele mai frumoase moșteniri ale românilor. Florile erau unele din cele mai importante lucruri care îi aduceau fericirea Reginei Maria.
Acest buchet contine: 6 lisianthus alb, 3 bujori albi, 3 gerbera albe, 2 cale albe, 1 trachellium, 1 brasica, 2 green tricks, verdeata.
mai multe
Pretul produsului Fericirea reginei include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Fericirea reginei

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta