Din 2 in 2 ore
Imagini ale produsului (2)
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Din 2 in 2 ore

Pentru voi doi, din două în două ore, de două ori mai multe flori. Nu-i așa că viața e mult mai frumoasă în 2?
In stoc ?
2.239,00 lei (TVA inclus)

Comanda acum si poti avea livrare in intervalul

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Pentru detalii contacteaza-ne la *9595

Descriere Din 2 in 2 ore:

Pentru că vrem să-ți demonstrăm încă o dată cât de rapizi suntem, livrăm nu o singură dată, în maximum 2 ore, ci de 4 ori, în aceeași zi! Mai întâi un buchet de 11 trandafiri, apoi de 23, apoi de 47 și, în final, un gigantic buchet de 95 de trandafiri, în culori diferite, care cresc în intensitate, odată cu numărul florilor – alb, crem, roz și roșu.

Pachetul conține:
♥ Buchet din 11 trandafiri albi.
♥ Buchet din 23 trandafiri crem.
♥ Buchet din 47 trandafiri roz.
♥ Buchet din 95 trandafiri roșii.

Acest pachet se poate livra oriunde în țară. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați telefonic la *9595 (mobil- tarif normal) / +4021 300 9595 (national/international) sau prin e-mail la comenzi@floria.ro. Din 2 in 2 ore

mai multe
Pretul produsului Din 2 in 2 ore include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Din 2 in 2 ore

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta