Suport telefonic
*9595 Mobil (tarif normal)
+4021 300 9595National/International
Floria doneaza 1% din valoarea buchetelor catre WWF Romania
Coroana funerara Puritate
Imagini ale produsului (2)
Like and share:
Pin it!

Coroana funerara Puritate

In stoc ?
915,00 lei (TVA inclus)
Livrare GRATUITA IN 4h in Bucuresti si in alte 91 orase
Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Descriere Coroana funerara Puritate:

Coroana funerara care exprima sentimentele pure pe care le-ai avut pentru persoana plecata din aceasta lume. Contine 12 fire de anthurium albe, 10 fire de orhidee dendrobium albe, 20 de trandafiri albi, 24 de gladiole albe si un fir de orhidee cymbidium. Coroana are diametrul de aproximativ 70 cm.
mai multe
Pretul produsului Coroana funerara Puritate include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Coroana funerara Puritate

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta