Suport telefonic
*9595 Mobil (tarif normal)
+4021 300 9595National/International
Floria doneaza 1% din valoarea buchetelor catre WWF Romania
Cer instelat
Like and share:
Pin it!

Cer instelat

In stoc ?
219,00 lei (TVA inclus)
Livrare GRATUITA IN 2h in Bucuresti si in alte 91 orase
Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Adauga acestui buchet accesoriile dorite :

Descriere Cer instelat:

Buchet Cer instelat. Un buchet minunat, care sa ii aminteasca de lungile plimbari sub cerul instelat, de mainile voastre impreunate, de privirile voastre indragostite! Arata-i ca toate astea sunt pentru tine cele mai frumoase amintiri!

Buchetul Cer instelat contine 12 irisi mov si 7 minirosa galbeni.
mai multe
Pretul produsului Cer instelat include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Cer instelat

Rating general Cer instelat: 12345
Scor: 5 din 5 (1 voturi)
  • Angela (Craiova)
     - 
    Scor: 5/5 12345
    cele mai frumoase flori, felicitari celor care fac aceste creatii! Aveti niste buchete de flori superbe! Meritati titlul de cea mai buna florarie online.
    Cer instelat

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta