Suport telefonic
*9595 Mobil (tarif normal)
+4021 300 9595National/International
Floria doneaza 1% din valoarea buchetelor catre WWF Romania
Buchet de mireasa cu hortensia albastra
Like and share:
Pin it!

Buchet de mireasa cu hortensia albastra

Nu este in stoc ?
291,00 lei (TVA inclus)

Sau 291 puncte de fidelitate. detalii

Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.
Descriere: Buchet de mireasa cu hortensia albastra si minirosa crem pentru o mireasa perfecta!
Un buchet de mireasa cu hortensia albastra si minirosa crem pentru o mireasa indrazneata, pentru o nunta originala si deosebita. Buchetul este realizat pe un burete oasis in forma de microfon si contine 3 hortensia albastra, 6 minirosa crem.
Pretul produsului Buchet de mireasa cu hortensia albastra include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet/aranjament real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului.
Produsul Buchet de mireasa cu hortensia albastra contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade

Opiniile clientilor despre produsul Buchet de mireasa cu hortensia albastra

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta