Suport telefonic
*9595 Mobil (tarif normal)
+4021 300 9595National/International
Floria doneaza 1% din valoarea buchetelor catre WWF Romania
Buchet de mireasa cu hortensia albastra
Like and share:
Pin it!

Buchet de mireasa cu hortensia albastra - Floria

Produsul nu mai este activ in oferta Floria
Iti recomandam alte produse similare din categoria Buchete mireasa
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la *9595 Mobil (tarif normal) / +4021 300 9595National/International.
Descriere: Buchet de mireasa cu hortensia albastra si minirosa crem pentru o mireasa perfecta!
Un buchet de mireasa cu hortensia albastra si minirosa crem pentru o mireasa indrazneata, pentru o nunta originala si deosebita. Buchetul este realizat pe un burete oasis in forma de microfon si contine 3 hortensia albastra, 6 minirosa crem.
mai multe
Pretul produsului Buchet de mireasa cu hortensia albastra include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori/aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita. 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.


Produsul Buchet de mireasa cu hortensia albastra contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Buchet de mireasa cu hortensia albastra

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta