Buchet cu 7 lalele galbene
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Buchet cu 7 lalele galbene

Produsul nu mai este activ in oferta Floria
Iti recomandam alte produse similare din categoria Buchete de flori
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la *9595 Mobil (tarif normal) / +4021 300 9595National/International.

Descriere Buchet cu 7 lalele galbene:

Semnificaţia lalelelor galbene a evoluat de-a lungul timpului. Dacă în trecut reprezenta „dragostea fără speranţă”, în prezent acestea exprimă gânduri de bucurie, optimism şi încredere că totul va fi bine.
Acest buchet este alcatuit din 7 lalele galbene.
Dimensiune: 30 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului)

Important: Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci. Acestia se vor deschide in maxim 24 de ore, daca in incapere sunt intre 23 si 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospetimea lui, in acest caz!

Acest produs face parte din: Buchete de flori

mai multe
Pretul produsului Buchet cu 7 lalele galbene include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Buchet cu 7 lalele galbene

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta