Brad in ghiveci 100-120 cm plantat in Suport Ornamental
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Garantia calitatii

Brad in ghiveci 100-120 cm plantat in Suport Ornamental

Produsul nu mai este activ in oferta Floria
Iti recomandam alte produse similare din categoria Brazi in ghiveci
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la *9595 Mobil (tarif normal) / +4021 300 9595National/International.

Descriere Brad in ghiveci 100-120 cm plantat in Suport Ornamental:

Brad in ghiveci Picea Omorika 100-120 cm plantat in Suport OrnamentalPentru un Craciun de poveste, ai nevoie de un brad de poveste! Asa ca Floria a ales pentru tine un brad natural, crescut in ghiveci Picea omorika 100-120 cm, care este perfect pentru ca bucuria ta de Craciun sa fie completa! In plus, stim ca iti doresti ca poza cu cadourile de sub brad trebuie sa fie perfecta dar stai linistit, nu e nici o problema! Ne ocupam de asta pentru tine! Pentru ca ai ales  un brad crescut in ghiveci, Picea Omorika, de la Floria, stii ca vine intr-un ghiveci simplu, din plastic, de culoare neagra. Insa anul acesta, nu trebuie sa mai pierzi timp impachetandu-l, pentru a fi aspectuos, sau cautand un recipient pentru apa potrivit dimensiunii lui. Ne putem ocupa noi de asta prin acest produs special creat pentru tine! Vei primi bradul de Craciun replantat direct intr-un ghiveci ornamental, gata de impodobit!


Personalul calificat de la Floria se va ocupa de replantarea bradului, mutandu-l din ghiveciul simplu, de transport, in ghiveciul ales de tine, mult mai aspectuos si rezistent.
- replantarea se va face in conditii sigure, astfel inca radacinile nu vor fi afectate
- se va pastra pamantul original si se va completa cu pamant, acolo unde este cazul
- se va aplica un stimulent de inradacinare pentru o mai buna dezvoltare a acestuia

NOTA: Acesta serviciu presupune mutarea bradului din ghiveciul de transport intr-un nou ghiveci, in care bradul poate fi pastrat in conditii optime, pentru o perioada mai lunga. Pretul serviciului include atat costul noului ghiveci cat si mutarea efectiva in ghiveciul nou.

Alege un brad rezistent, fermecator, cu crengi dese si simetrice, apreciat in toata lumea si considerat unul dintre brazii favoriti de Craciun. Imparte bucuria Craciunului cu cei dragi si comanda-le (sau comanda-ti) un brad natural crescut in ghiveci, pe care il vei avea nu doar de sărbători, ci toata viata.

ATENTIE! Pentru ca bradul sa reziste temperaturilor de interior, trebuie aclimatizat si ingrijit corespunzator. Recomandarile noastre pentru ingrijire vor fi livrare impreuna cu bradul! Va rugam sa le cititi cu atentie si sa tineti cont, pe cat posibil, de fiecare recomandare in parte.


Dimensiune brad: 80 - 100 cm.
Diametru ghiveci: 29 cm.
Inaltime totala: 100 - 120 cm.

Acest produs face parte din: Brazi in ghiveci

Vezi opiniile clientilor despre produsul Brad in ghiveci 100-120 cm plantat in Suport Ornamental

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta