Un alt an scolar este pe care sa se incheie. Cu note mai mari ori mai mici si cu emotii de la boboceii care au incheiat clasa a I-a, pana la elevii din bancile liceului, cu visuri cutezatoare si pline de speranta pentru proaspetii absolventi de facultate.

Lacrimi pline de trairi si surasuri calde si multe buchete de flori – ce peisaj idilic caracterizeaza minunata zi a absolvirii!

Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor (Eleanor Roosvelt)

Nu este destul doar sa visezi. Trebuie sa crezi cu tarie in visele tale, pentru ca ele sa se transforme in realitate. Nu inceta sa visezi, pentru ca in momentele de deznadejde ale vietii, ele reprezinta forta motrica ce te repune pe picioare.

Orice om are nevoie de un vis pentru a face fata realitatii, asa ca, pentru el sau pentru ea, proaspeti absolventi plini de curaj si de entuziasm, fa cadou buchetul Reverie, care sa mentina echilibrul pe care il cautam mereu, dintre real si ideal.

Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care vor (Goethe)

Vointa este secretul oricarei reusite. Insufla-i proaspatei absolvente puterea de a-si dori din toata inima si de a face totul pentru a reusi, oferindu-i buchetul Caracterul puternic de la Floria. Astfel, tanara de acum va lua, in timp, chipul si asemanarea acestui buchet: rozul bujorilor in obraji, puritatea albului din firele de lisianthus in suflet si prospetimea greentrick-ului in minte.

Pune-te la treaba din toata inima si vei reusi. Competita este atat de mica..(Hubbard)

Buchetul Pasiune si Daruire este cel mai potrivit dar de absolvire. Acestea sunt doua dintre ingredientele ce ii vor aduce un strop de motivare oricui il va primi, de aceea este un cadou pentru elevul sarguincios, dar si pentru profesoara care dedica timp si suflet copiilor.

Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia (Mark Twain)

Un buchet important, la fel ca ziua Absolvirii si ca sfatul urmator: Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Pentru ca li se deschide un nou drum, absolventii au nevoie de un impuls, iar Buchetul important este o explozie de energie: crini galbeni, minirosa galben, santine, astilbe, dianthus si craspedia.

Ceea ce nu mai traim la timp, nu mai traim niciodata (Octavian Paler)

Orice varsta are frumusetea ei. Asteptam fericirea o viata, fara sa ne dam seama ca este chiar langa noi. Ziua absolvirii marcheaza finalul unui capitol si inceputul altuia, iar orice inceput vine o data cu multe asteptari. Si totusi, oricat de multe planuri ar avea micuta absolventa, nu uita ca este inca un copil, asa ca daruieste-i buchetul Flori de alint.

Comanda online flori pentru absolvire din Colectia speciala Floria si nu uita ca avem cele mai fresh buchete de flori!

Write A Comment