In fiecare an se intampla la fel. Oamenii din viata ta isi aniverseaza ziua de nastere, iar tu incerci sa compui de fiecare data niste urari de La Multi Ani creative, care sa trezeasca zambete, bucurie si incredere in viitor. Stim ca nu este intotdeauna usor, oricat de mult ti-ai dori sa le spui toate acele lucruri frumoase pe care le crezi despre ei. Te ajutam noi cu o serie de mesaje pe care sa le scrii, cu o selectie de buchete La multi ani si cu o reducere!

Urari de La Multi Ani pentru mama

Mama, iti multumesc pentru iubirea neconditionata, pentru rabdarea fara margini, pentru caldura ta uimitoare si pentru sprijinul pe care mi-l acorzi fara limite. Esti un inger pentru mine. La multi ani!

Esti o femeie uimitoare si te admir. Tandretea, intelegerea si grija ta sunt nesfarsite. Stii sa insufli incredere in oameni si sa le dai curaj atunci cand au nevoie. La multi ani, draga mea mama, si fie multi ani de fericire sa se astearna inaintea ta.

Mama, ai o inima mare si iubitoare. Meriti tot ce este mai bun pe lume. Iti doresc sa ai parte de iubire, fericire, zambete, bucurie si sa nu incetezi niciodata sa privesti lumea cu uimire si admiratie. La multi ani!

Draga mea mama, sa stii ca nu conteaza cat de departe sunt de tine. O parte din inima mea este intotdeauna acolo unde esti tu, acolo unde este casa noastra. La multi ani!

Urari de La Multi Ani pentru tata

Ii spun astazi La Multi Ani omului care m-a inspirat sa visez si sa muncesc din greu pentru a-mi indeplini visurile.

Unii nu cred ca eroii exista cu adevarat, dar asta numai pentru ca nu te-au intalnit pe tine. La multi ani, Tata! Tu esti cel care mi-a spus intotdeauna ca pot sa realizez imposibilul daca ma straduiesc suficient, si datorita tie sunt acum ceea ce sunt.

La multi ani tatalui perfect! Dragostea ta m-a facut sa cred cu adevarat in mine. Iti multumesc pentru sprijin si pentru sfaturile tale pretioase.

Stiu ca nu am fost intotdeauna copilul perfect, dar tu ai fost mereu tatal perfect. Iti multumesc pentru ca mi-ai reparat jucariile pe care le-am stricat in copilarie si pentru ca m-ai invatat cum sa repar singur greselile pe care le voi face in viata. Bucura-te de ziua ta de nastere. La multi ani!

Urari de La Multi Ani pentru sot

Nu-mi ajung cuvintele ca sa-ti spun cat de fericita sunt astazi ca sarbatoresti inceputul unui nou an din viata ta. Dorinta mea pentru aceasta zi este sa fii intotdeauna fericit si sanatos. Sa nu te schimbi niciodata.

Tu dai sens vietii mele. Tu aduci zambetul pe chipul meu, si o simpla atingere de-a ta imi arata cat de mult ma iubesti. La multi ani, prietenul meu drag si sotul meu iubit!

Mesaje de La Multi Ani pentru sotie

Tu esti motivul pentru care zambesc in fiecare zi. Pasiunea noastra nu va pieri niciodata, iar dragostea noastra va straluci mereu la fel de puternic ca in aceasta zi speciala.

Iti multumesc pentru toate amintirile pretioase pe care mi le-ai daruit. Nu conteaza cat de mult vom imbatrani, cate aniversari vom sarbatori, eu voi fi intotdeauna langa tine. La multi ani!

Dragostea nu inseamna sa ne uitam unul in ochii celuilalt, ci sa privim amandoi in aceeasi directie”.

Antoine de Saint-Exupery

Urari de La Multi Ani pentru iubit

La multi ani pentru o persoana speciala care imi umple zilnic inima de bucurie. Iti sunt recunoscator pentru toate momentele petrecute impreuna si imi doresc ca fericirea noastra sa fie eterna.

Sunt cea mai norocoasa fiinta din lume pentru ca te am pe tine alaturi. Iti multumesc pentru sprijinul tau neconditionat. La multi ani, dragul meu!

Sa ma indragostesc de tine a fost usor. Sa te iubesc este si mai usor. Iar sa-ti doresc toata fericirea din lume este pentru mine ceva mai natural decat sa respir. La Multi Ani!

Mereu ma inveti cate ceva nou: cum sa zambesc, cum sa intampin fiecare zi cu inima deschisa, cum sa iubesc. Cu tine alaturi, viata este de o mie de ori mai frumoasa decat as fi crezut vreodata. La multi ani, dragostea mea!

Mesaje de La Multi Ani pentru iubita

Fie ca ziua aniversarii tale sa fie la fel de insorita precum zambetul tau si la fel de frumoasa precum chipul tau. Eu stiu ca tu stralucesti mereu, dar mai stiu si ca astazi vei straluci mai puternic decat o raza de soare.

Sa te iubesc este un privilegiu. Dar sa fiu iubit de tine este o binecuvantare. Sa fiu alaturi de tine de ziua ta este un vis implinit si sper ca toate visurile tale sa se implineasca. La multi ani!

Sunt fermecat de frumusetea ta, fascinat de carisma ta si vrajit de iubirea ta. Nu-i de mirare ca ma gandesc mereu la tine.

 

Urari de La Multi Ani pentru prieteni

In viata trebuie sa tii cont de zambete, nu de lacrimi. Iar varsta se masoara in prieteni, nu in ani.

O zi de nastere este doar prima zi dintr-o noua calatorie de 365 de zile in jurul soarelui. Drum bun!

Iti multumesc pentru inca un an in care mi-ai fost un prieten extraordinar. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani pentru cea mai buna prietena

Aniversarile sunt un nou inceput si un moment ideal ca sa faci primul pas pentru a-ti indeplini visurile. Porneste la drum cu incredere si curaj, pentru ca esti o persoana extraordinara si meriti tot ce este mai bun in viata. Fie ca toate zilele tale sa fie la fel de uimitoare ca tine!

E imposibil ca bucuria acestei zile sa fie la fel de mare precum bucuria pe care mi-o faci fiind prietena mea. Dar sper sa fie aproape la fel de mare. La multi ani!

Iti multumesc ca mi-ai auzit mereu vorbele pe care nu am reusit sa le spun si pentru ca mi-ai inteles gandurile pe care nimeni nu le-a putut citi. La multi ani, prietena mea perfecta!

Mesaje de La Multi Ani pentru frate

De ziua ta, prietenii tau iti ureaza multe lucruri, dar eu nu-ti urez decat doua: niciodata sa nu suferi si intotdeauna sa fii fericit!

Stii ce cred eu? Cred ca esti cel mai bun frate din lume. Si am dreptate, pentru ca esti un prieten minunat si un bun invatator si iti multumesc pentru asta. La multi ani!

Fratii se primesc pur si simplu, iar prietenii adevarati se gasesc greu. De aceea, un frate care iti este cel mai bun prieten este o adevarata comoara. Iar eu sunt cel mai bogat om. La multi ani!

Se spune ca iti poti alege prietenii, dar ca nu iti poti alege familia. Trebuie sa-ti marturisesc ceva. Daca nu ai fi fost fratele meu, te-as fi ales sa-mi fii prieten intr-o secunda! Pentru mine e cu adevarat un noroc sa am un frate ca tine. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani pentru sora

Poate ca nu stii asta, dar mereu spun cu mandrie celor din jur ca tu esti sora mea. Iar tie iti spun La multi ani! cu speranta ca tot ceea ce-ti doresti se va indeplini.

Chiar daca astazi este aniversarea ta, eu sunt cel care in fiecare zi primeste cel mai frumos cadou: iubirea si prietenia ta. La multi ani, sora mea draga!

Stii cu ce semeni tu? Cu un curcubeu. Esti frumoasa, iar sufletul tau este pictat in cele mai vii culori. Iti multumesc pentru ca apari mereu in viata mea si imi aduci bucurie. La multi ani!

Urari de La Multi Ani pentru copii

Cand te privesti in oglinda, poate nu vezi decat un omulet. Dar in acel omulet se afla o putere imensa, care ne-a schimbat vietile. Sa fii mereu la fel de vesel si sa privesti lumea cu aceeasi curiozitate ca acum. La multi ani!

Fie ca toate zambetele tale sa fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai aratat cand ai venit pe lume.

Fie sa ti se implineasca toate dorintele ce te pot face fericit. La multi ani! Cu dragoste, mami si tati.

Urari de La Multi Ani pentru nepoti

De ziua ta de nastere, iti urez toata fericirea din lume. Fie ca visurile sa ti se implineasca si norocul sa te insoteasca. La multi ani, nepotelul meu drag!

Ai adus in viata noastra multa fericire inca din momentul in care te-ai nascut, asa ca meriti, la randul tau, toata fericirea pe care ti-o doresti. La multi ani!

Urari de La Multi Ani pentru o colega sau un coleg

Nu numara lumanarile, ci priveste lumina pe care o raspandesc. Nu numara anii, ci bucura-te de viata pe care o traiesti. La multi ani!

Fie ca aceasta zi speciala sa-ti aduca nesfarsita bucurie si mai multe amintiri pretioase decat poti numara!

Iti transmit cele mai bune urari cu ocazia aniversarii tale! Buna ta dispozitie si priceperea ta ma fac sa vin in fiecare zi cu placere la serviciu. La multi ani!

Urari de La Multi Ani haioase

Zilele de nastere sunt bune pentru tine. Statisticile arata ca oamenii cu mai multe aniversari traiesc mai mult.

Larry Lorenzoni

Un gentleman este un barbat care isi aminteste intotdeauna ziua de nastere a unei femei, dar niciodata varsta ei.

Robert Frost

Pe masura ce inaintezi in varsta se intampla trei lucruri: primul este ca memoria incepe sa te dezamageasca. Pe celelalte doua nu mi le mai amintesc. La multi ani!

La multi ani! Fie ca wall-ul contului tau de Facebook sa fie plin cu urari de la oameni cu care nu ai schimbat niciodata o vorba!

Trebuie sa-ti marturisesc ceva. Esti unul dintre putinii oameni a caror zi de nastere mi-o amintesc fara ajutorul Facebook-ului. La multi ani!

Uita de trecut, pentru ca nu-l poti schimba. Uita de viitor, pentru ca nu-l poti prezice. Uita de cadou, pentru ca nu ti-am luat nimic. La multi ani!

 

Urari de La Multi Ani frumoase

Zilele noastre de nastere sunt penele din uriasa aripa a timpului.

Jean Paul Richter

Cu cat iti pretuiesti mai mult viata si cu cat apreciezi mai multe dintre lucrurile care ti se intampla, cu atat mai multe vei avea de pretuit si de apreciat in viata.

Oprah Winfrey

De astazi, viata ta este luminata de inca o flacara a intelepciunii si intelegerii. Fie ca aceasta sa-ti dea puterea sa luminezi intreaga lume. La aniversarea zilei tale de nastere, iti urez bucurie si fericire.

Debasish Mridha

 

Write A Comment