Trandafirul este, in acelasi timp, expresia rafinamentului si a elegantei, a delicatetii si a subtilitatii si totusi este floarea care intretine jocul pasiunii. Cuvintele sunt de prisos atunci cand sentimentele sunt prea puternice. Curtoazia si gentiletea gestului de a oferi un buchet de trandafiri dainuie dincolo de numarul lor. Parfumul catifelat si tonurile de culoare ale trandafirilor sunt cele mai frumoase complimente pe care le poate primi orice doamna.

6 sentimente pe care le transmiti oferind trandafiri

Cromatica florilor are propriul sau limbaj. Un buchet de trandafiri sopteste cuvinte atunci cand tu nu ai curajul sa o faci.

  1. Dragoste: rosu

Romantismul nu poate fi exprimat mai bine decat prin oferirea unui buchet de trandafiri rosii. Intensitatea acestei culori, pigmentul pasiunii si al dragostei profunde, transmite intr-un mod sublim fiorii iubirii arzatoare.

  1. Apreciere: roz

Tonurile subtile de roz ale florilor de trandafir transmit nobletea celui care le ofera si reflecta delicatetea celei care le va primi. Recunostinta este sentimentul care nu are nevoie de pretext pentru a fi aratat. Asadar, pune buchetele de trandafiri roz pe lista ta de favorite.

  1. Prietenie: galben

Prietenia este una dintre cele mai nobile trairi si cum altfel poate fi daruita decat prin oferirea unui trandafir galben. Culoarea soarelui denota energie si bucurie, doua ingrediente care deschid portile catre consolidarea unei prietenii de durata.

  1. Dorinta :portocaliu

Trandafirii portocalii pastreaza necuvantate cele mai aprige dorinte, dar le intetesc ardoarea. Entuziasmul si aspiratia catre un viitor impreuna sunt cel mai bine surprinse de inflacararea trandafirului portocaliu.

  1. Incantare: mov

Maretia si distinctia culorii mov nu mai au nevoie de recunoastere. Sentimentele tinute in frau sunt, in fond, sentimente netraite. Splendoarea trandafirilor mov picteaza frumusetea sentimentului de iubire.

  1. Sinceritate: alb

Culoarea puritatii si a inocentei, albul transpune in tot ceea ce atinge perfectiunea imacularii sale. Compasiunea este de altfel un sentiment distins, care este armonios degajat de petalele albe ale florii de trandafir. Nu uita sa oferi un buchet de trandafiri albi la o ocazie deosebita.

Designerii Floria: Buchete si aranjamente deosebite de trandafiri

Intreaga noastra ratiune cedeaza inaintea sentimentelor. Unul dintre cele mai dificile lucruri in viata este sa porti in inima cuvinte pe care ti-este teama sa le pronunti. Ofera transparenta trairilor tale, daruind un cadou plin de finete-un buchet de trandafiri.

Designerii Floria cunosc tainele celor mai frumoase povesti florale, scrise in gestul oferirii de buchete si aranjamente de trandafiri. Esenta catifelata de parfum pe care o emana va fi amprenta profunzimii sentimentelor tale. Nu ascunde ceea ce simti, atata timp cat o faci din toata inima. Alege  Floria – buchete de trandafiri cu bucati de suflet.

Write A Comment