Astăzi se împlinesc 140 de ani de la nașterea Reginei Maria. Mult sau puțin? Important sau nu? Lăsăm istoria să vorbească. Iar istoria ne spune că, acum aproape un secol, am avut cea mai frumoasă regină din Europa, am avut o ”armă secretă” în dialogul post-belic cu Marile Puteri, am avut o regină pe care toți o respectau și iubeau. De altfel, fără Regina Maria, probabil că România nu ar fi fost niciodată întreagă.

În amintirea ei, astăzi lansăm o nouă colecție Regina Maria, din florile pe care ea atât de mult le-a iubit, încât a ajuns să fie numită ”regina grădinăreasă”.


regina-maria-a-romaniei-costum-popular-18

Ce v-ar fi spus Regina Maria, dacă ar fi fost încă aici?

Flori peste tot, în grădini, în case, în spitale, în fiecare colț de stradă, flori, flori în semn de speranță și credință.” După război, Regina Maria a înțeles că florile nu sunt doar frumoase, ci și vindecătoare. De aceea, peste tot în jurul ei erau ”grămezi de flori, cel puțin una sau două vaze pe masă și jardiniere imense pe podea”.

Faptul că cea mai puternică femeie a României se simțea în largul ei doar atunci când era înconjurată de flori ne spune un singur lucru – pentru a face o femeie să se simtă ca o regină, trebuie să-i oferi flori. În general, bărbații, ființe pragmatice și raționale, cu capul pe umeri și luptători, cred că o regină are nevoie de un regat – confort, putere, bogății. O femeie, însă, are nevoie, în primul rând, de frumusețe, de dragoste, de delicatețe – doar asta o face femeie, doar asta o face regină.

 

m10Vive la Reine

m11

Atât de frumoasă!

Concret:

  1. Nu uitați niciodată de puterea florilor!
  2. Alegeți buchete și aranjamente care prin designul lor poartă un mesaj, o emoție!
  3. Toate florile sunt frumoase, dar fiecare femeie preferă ceva anume, oferă-i flori care să o reprezinte!
  4. Eleganța este singura frumusețe care nu se ofilește, chiar și când vine vorba de flori.

 

m5

Aranjament Prestige

Write A Comment