Ne-am apucat de plantat

Salvezi natura cu fiecare comandă la Floria

Așa cum anunțam ieri, iată că astăzi, 1 noiembrie 2011, ne-am ținut de cuvânt și campania permanentă “Salvezi natura cu fiecare comandă la Floria” a trecut de la vorbe la fapte.

Primii 20 de arbori (platani) au fost plantați în cartierul bucureștean Militari. În locul unui maidan plin de gunoaie, avem, de astăzi, un spațiu verde, care va asigura oxigen suplimentar pentru 150 de persoane.

Mulțumim Primăriei Sectorului 6 și ADPDU Sector 6 pentru tot sprijinul acordat. Mulțumim, deasemenea, “părinților adoptivi” care au răspuns pozitiv invitației noastre și au plantat, alături de noi, câte un copac: Cabral Ibacka, Cristian Manafu, Raluca Popa, Ruxandra Predescu, Liviu Taloi, Andrei Radu, Clement Nicolaescu, Dan Dragomir, Sorin Rusi și Mugur Cosmin Frunzetti.

Dar cele mai importante mulțumiri sunt adresate clienților Floria, pentru comenzile făcute; fiecare buchet a ajutat la plantarea celor 20 de platani. De azi înainte, începem să numărăm comenzile și copacii pentru plantarea de primăvară, în perioada martie-aprilie 2012.

Mai multe fotografii de la această acțiune puteți vedea pe pagina noastră de Facebook.

[nggallery id=1]

4 comentarii

  1. […] Ne-am apucat de plantat (citește articolul original) […]

  2. […] Evenimente. GA_googleFillSlot("DanDragomirBIZ");Dimineață am fost cu bloggerii la campania Floria.ro de plantat copaci în Militari. Copacii nu au venit la timp, așa că a trebuit să fug, […]

  3. […] Floraria Floria planteaza cate un copac pentru fiecare 100 de buchete de flori vandute. Asadar, surprizele frumoase vin la pachet cu fapte bune. Au fost la plantat copacei Sorin Rusi, Ruxandra Predescu, Cabral Ibacka, Dan Dragomir, Cristian Manafu, Liviu Taloi, Mugur Frunzetti, Andrei Radu, Raluca Popa si am citit mai multe si pe blogul Floria. […]

  4. […] care vom planta câte un copac pentru fiecare 100 de buchete de flori vândute. Detalii aici: “Salvezi natura cu fiecare comandă la Floria”. Related Posts:Ajuta un bradut sa traiasca! Planteaza-l!Brazi de Craciun in ghiveci (vii, […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Florarie online | Flori online | GRATUIT in 2 ore de la Floria

Toate drepturile rezervate S.C. Floria Network SRL © 2009 - 2019. Nr. R.C.: J40/1776/2013, C.U.I.: RO31225755, Adresa: Bdul Primaverii nr. 12, Cod postal: 011974, Bucuresti, Sector 1, Capital social 2000 RON, Telefon *9595 - mobil (tarif normal)