Avem cu toții niște comori ascunse (și redescoperite în fiecare an) – niște cutii miraculoase, din care, pe 23 decembrie (sau și mai devreme), scoatem globuri, instalații, ba chiar beteala de acum mulți, mulți ani, dacă suntem firi organizate și strângătoare.

Totuși, chiar dacă nu avem cum să ne plictisim de decorațiunile noastre de Crăciun, oricât ar fi de vechi, nici nu avem cum să le aruncăm, oricât de mult ne-am dori altele noi, există și o modă a brazilor de Crăciun. În fiecare an, designeri celebri fixează trenduri pentru decorarea bradului.

Pentru Crăciun 2015, exista trei direcții majore, în moda brazilor și decorațiunilor.

? Bradul de… primăvară

Ei bine, oricât ar părea de neașteptat, specialiștii spun că, în acest an, bradul nostru ar trebui să arate ca un… câmp înverzit, primăvara, plin de floricele, fluturași sau animăluțe fericite. Nu vor lipsi, însă, nici clasicii îngerași, nici fulgii de nea, nici steluțele. Doar că toate decorațiunile au menirea de a crea un mix foarte vesel, care să creeze o atmoferă caldă, plină de viață.

Se recomandă, de asemenea, ca și camera în care va fi ținut bradul să fie ornată cu multe flori (albe sau colorate viu).

flori 1

flori-colindita-33205

Colindița

? Timpuri străvechi

Pentru tradiționaliști, decorațiunile care amintesc de vremea nașterii pruncului Hristos – figurile din lemn, globuri cu scene care redau nașterea Mântuitorului, steaua din Betleem sau închinarea celor 3 magi – sunt cea mai bună alegere.

Iar dacă nu vrei să investești foarte mulți bani, pentru achiziționarea lor, le poți confecționa singur, acasă, din diverse materiale accesibile, cum ar fi dopurile de pluta, de la sticlele de vin, sau turta dulce, pregătită în propria bucatarie.

dop 2

dop 1

prajituri 1

? Crăciunul de lux

Pentru cei care își doresc un Crăciun prețios, decorațiunile recomandate sunt cele în culori metalice (arămii, argintii, aurii).

Un Crăciun de lux nu înseamnă că aveți nevoie de un buget foarte mare pentru achiziționarea globurilor și a luminițelor. Puteți pregăti, în casă, niște decorațiuni argintii sau aurii minunate, din… macaroane. Tot ce trebuie sa faceți este să lipiți macaroanele și să le vopsiți, în culori metalice.

Screen Shot 2015-12-09 at 2.07.58 PM Screen Shot 2015-12-09 at 2.09.25 PM

Oricât ar fi de frumoase și interesante decorațiunile, nu uitați că bradul, este, totuși, cel mai important. Pentru Crăciun 2015, alegeți un brad eco, de calitatea I, crescut în ghiveci! Natura și familia vă vor mulțumi. Iar noi vi-l oferim cu 30% reducere și vi-l transportăm acasă gratuit.

Să aveți un Crăciun frumos!

Write A Comment