Pentru noi, vestitorii primaverii nu sunt nici calendarul, nici pasarile calatoare. Ci florile. De la primele zambile si primele narcise aparute pe bursa din Olanda, incepem sa pregatim colectiile speciale pentru 1 si 8 martie. Ca in fiecare an, alegem florile de sezon, precum zambilele, narcisele, lalelele, freziile. Nu numai ca sunt tipice acestui sezon, dar vin intr-o gama variata de culori si au un parfum minunat.
Odata alese florile de sezon, le combinam cu flori populare, pe care le regasim pe tot parcursul anului, precum trandafirii, minirosa, lisianthusul sau alstroemeria. Asa incepe lucrul la una dintre cele mai frumoase colectii de buchete si aranjamente de peste an: colectia cu flori de 1 martie.

Traditia Martisorului presupune oferirea unui simbol al primaverii. Cele mai tipice martisoare sunt cele care aduc noroc: trifoiul cu patru foi sau cosarul. Acestora li se adauga un fir de matase, cu rosu si alb. Noi iti propunem ca, pe langa snurul de martisor, sa alegi un buchet de flori sau un aranjament.

De ce sa oferi flori de Martisor

🌷 Pentru ca vrei sa semnalezi venirea primaverii, si nimic nu o poate face mai bine decat un buchet de flori proaspete.
🌷 Pentru ca e mereu o bucurie sa oferi flori.
🌷 Pentru ca aduci bucurie inzecita.
🌷 Pentru ca oferi un cadou „din natura”
🌷 Pentru ca a oferi flori este unul dintre cele mai rafinate gesturi

De ce sa comanzi flori de 1 martie de la Floria

  • La Floria gasesti flori de martisor cu livrare in toata tara
  • In peste 100 de orase din tara, livrarea este GRATUITA
  • Primesti o felicitare cadou la orice comanda de flori cu livrare de 1 martie
  • Pe langa flori, pot adauga si un cadou special

Cele mai potrivite flori de martisor

Asa cum spuneam, in aceasta parte a anului ne bucuram din plin de culoare si parfum. Florile de primavara sunt printre cele mai colorate si mai parfumate. Insa, cu aceasta ocazie, ramanem in cromatica evenimentului si alegem, cu precadere, flori rosii si albe.
Cele mai potrivite, in buchete si aranjamente, sunt:

  • buchete de lalele, rosii si albe
  • freziile albe
  • zambilele albe
  • anemonele rosii si albe
  • ranuncusul alb
  • delphinium si mattiola

Topul vanzarilor de Martisor

In randul preferintelor se situeaza, in fiecare an, buchetele si aranjamentele in nuante de alb si rosu, in special cele cu lalele. Sunt la mare cautare si freziile dar, mai ales, aranjamentele in vase cu muschi sau aranjamentele cu bulbi.
La floria.ro, cel mai vandut aranjament din anii trecuti a fost Vesel martisor, cu frezii si lalele, in culorile martisorului. Tot in culorile martisorului este si Aranjamentul cu irisi si minirosa, pe locul II in topul preferintelor.

Cele mai colorate buchete de martisor

Chiar daca rosu si alb sunt culorile tipice de Martisor, nu trebuie sa uitam ca martisorul simbolizeaza primavara, deci o explozie de culoare si parfum. Iata cateva dintre cele mai colorate si mai parfumate buchete de flori si aranjamente din colectia noastra de 1 martie. Vei regasi buchete cu frezii cu parfum discret, zambile cu miros puternic, buchete cu lalele multicolor, anemone sau ranunculus.

Buchete cu zambile si lalele

Aceste 3 buchete de primavara sunt printre cele mai apreciate de catre clientii nostri, dar si de catre doamnele care le primesc. Buchetul Dragoste zburdalica, in nuante pastel, contine zambile roz, alb si mov, si lalele albe si roz. Este delicat, parfumat si potrivit pentru o femeie rafinata, eleganta, discreta.

Buchetul Primavara ta, in culori contrast, contine zambile parfumate mov, lalele si lisianthus roz magenta si Veronica. Ofera-l unei femei pasionale, senzuale.

Buchetul Vestitorii primaverii contine zambile albe parfumate si lalele roz. Poate fi oferit femeilor cu care nu ai o legatura sentilmentala, dar pentru care porti respect si admiratie: colege de serviciu, prietene, profesoare.

Buchete de primavara cu flori galbene

Pentru ca venirea primaverii inseamna bucuria soarelui, multe dintre buchetele de flori oferite de 1 martie reflecta exact asta: galbenul solar și caldura sa. In plus, aceasta culoare adauga o nota de veselie fiecarui buchet oferit.

Write A Comment