Martisoare aromate: ce flori de primvara sa oferi pe 1 Martie

Primavara este sezonul preferat al celor care iubesc florile. Adica, fie vorba intre noi, al celor mai multe dintre femei. Fie ca iubesc buchete de flori de primavara, buchetele de trandafiri sau buchetele sofisticate din flori exotice, femeile se bucura mult cand primesc flori de la barbatii atenti din viata lor. Primavara, mai mult ca oricand, femeile primesc buchete de flori parfumate, care le inveselesc, le energizeaza si le dau un motiv in plus sa zambeasca.

De 1 Martie, cele mai multe femei prefera sa primeasca buchete de flori de sezon, in locul traditionalelor (si uneori prea putin elegantelor) martisoare.

 Dar cum alegem florile pe care le oferim la inceput de primavara?

Iata cateva reguli de care sa tineti cont!

  1. Primavara este despre culoare, alegeti buchete de flori viu colorate. Rosu, galben, albastru, verde, jucati-va cu culorile si alegeti buchete energizante.

 

Alegerile noastre:

flori-aranjament-floral-de-primavara-2552

flori-feerie-31044

 

 

 

  1. Inceputul de primavara aduce primele raze placute de soare. Alege buchete care reflecta caldura solara, prin culoare si forma. Florile galbene arata excelent in buchete.

 

Alegerile noastre:

flori-primavara-insorita-31030

 

 

flori-raza-de-soare-731

 

 

  1. Flori cu parfum de primavara. Ce ar fi primavara fara parfumurile delicate ale florilor? Nu ne putem imagina…. Implineste asteptarile doamnelor carora le oferi flori si alege buchete parfumate, cu flori precum frezii, narcise, zambile, a caror aroma va umple camera in care sunt puse in vaza.

 

Alegerile noastre:

flori-primavara-cu-dragoste-31026

 

 

4 . Flori, si ceva in plus: primavara vine cu idei, cu dragoste fata de natura si dorinta de schimbare in bine.

Alege pentru doamnele importante din viata ta un cadou care exprima atentia ta fata de ele, dar si fata de natura. Arata-le ca esti Gentleman cu Natura.

Alegerea noastra: pachet special cu flori si ursulet de plus WWF.

d711cec32f69ab7f03aedcb157727fe9

 

Incasarile pentru ursuletii WWF vor fi donate in totalitate catre proiecte de protejare a naturii salbatice din Romania, iar doamna careia il oferi ta va sti nu doar ca esti un domn atent, ci un adevarat Gentleman cu Natura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Florarie online | Flori online | GRATUIT in 2 ore de la Floria

Toate drepturile rezervate S.C. Floria Network SRL © 2009 - 2018. Nr. R.C.: J40/1776/2013, C.U.I.: RO31225755, Adresa: Bdul Primaverii nr. 12, Cod postal: 011974, Bucuresti, Sector 1, Capital social 2000 RON, Telefon *9595 - mobil (tarif normal)