Când ne-am gândit la colecția de Sfânta Maria, nu știam exact cum ne-am dori să arate – dacă trebuie să fie prețioasă, delicată, sau, mai bine, veselă, colorată. Știam foarte bine, însă, că vrem să transmită mai multă dragoste.

Așa că, pentru Sfânta Maria, pentru dragostea ei pentru lumea toată, pentru toți cei care îi poartă numele, dar și pentru toți cei dragi ai lor, am pus, în fiecare buchet și aranjament, tandrețe, încredere, speranță.

flori-buchet-de-flori-aniversare-33823

Buchet de flori – Aniversare

Trandafirii roșii, minirozele și garoafele roz, cele mai cunoscute simboluri florale ale iubirii, printre orhideele trandafirii (care semnifică afecțiunea pură) și bujori (una dintre cele mai senzuale flori, simbolul romantismului și al căsătoriei fericite), aduc un sentiment calm, de împlinire, dar și emoții puternice. Fiecare creație din colecție a fost gândită, de designerii noștri, ca o declarație de iubire.

flori-aranjament-floral-cu-dantela-33176
Aranjament floral cu dantelă

Buchete mai calde, sau aranjamente mai serioase, combinații exotice sau clasice, coșuri rustice sau vase prețioase, sunt unite într-o colecție plină de diversitate, pentru toate vârstele și toate stilurile, al cărei numitor comun rămâne dragostea.

flori-aranjament-floral-cu-hortensie-33807

Aranjament floral cu hortensie

Indiferent de personalitatea Mariei sau Mărioarei, dacă o iubești, alege-i buchetul care i se potrivește sau care se potrivește cel mai bine relației voastre! Dacă ți-e mamă, îți recomandăm buchetul Bucuria de a iubi, dacă ți-e soție sau iubită, o alegere bună este Buchetul cu bujori și lisianthus, iar dacă îți este prietenă bună, aranjamentul floral Adiere caldă este mai mult decât potrivit.

flori-buchet-roz-33725

  Bucuria de a iubi

Nu uita: este mai puțin important ce dăruiești și mult mai important să dăruiești cu dragoste!

P.S.: Spune-i ”La mulți ani!” Mariei și din partea noastră!

Write A Comment