Nu este ușor să fi alături de cei dragi când ei sunt dincolo de granițe. Conversațiile pe Skype sau Facebook pot părea însuficiente și ne-am dori să putem transmite și mai ușor gandurile și emoțiile prin ceva palpabil, nu doar tehnologie.  Prin urmare, cu Floria puteți surpinde pe cineva drag cu un buchet de flori și la mii sau zeci de mii de kilometri distanță, pentru că livrăm flori oriunde în lume în 24 de ore!

Și pentru că am vrut să facem totul să fie cât mai simplu, am creat o colecție dedicată acestor livrări internaționale, cu flori care sunt mereu pe stoc oriunde în lume. Colecția conține atât buchete de flori cât și plante în ghiveci. Și nu ne limităm doar la atât, puteți oricând personaliza buchetul de flori pe care doriți să îl trasmiteți persoanei dragi. Prin urmare putem livra și buchete cu un numar mai mare de fire de flori decât cel prezent în imaginea produsului sau putem adăuga chiar și o cutie de bomboane sau șampanie. Florile vor fi mereu însoțite de gândurile voastre pentru că fiecare buchet ajunge la cei dragi cu o felicitare cadou.

Comenzile pot fi plasate foarte ușor online sau telefonic cu ajutorul unui consultant Floria, sunând la *9595. În ceea ce privește plata, aceasta se poate realiza prin transfer bancar, online cu cardul, Paypal etc. Mai multe despre modalitățile de plată pe care noi vi le punem la dispoziție, puteți citi aici. Dar cel mai important lucru constă în faptul că în doar 24 de ore, buchetul de flori ajunge în brațele persoanei dragi. Și pentru că suntem atenți la detalii, veți fi mereu informați asupra statusului livrării și a eventualelor modificări aduse comenzii, dacă este cazul.

Cu noi, florile pentru cei dragi sunt doar la un click distanță.

tari

Oferă flori dincolo de granițe!

tari2

Write A Comment