La multi ani, Constantin si Elena!

Pentru ca este luna florilor, luna mai, iar sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena este aproape, echipa Floria a pregatit buchete pline de culoare si zambete pentru toti sarbatoritii acestei onomastici.

 Luni, 21 mai, toti romanii sarbatoresc praznicul Sfintilor Constantin si Elena. E asadar un prilej de distractie si de aducere aminte de persoanele deosebite din viata noastra care poarta aceste nume:


Constantin, Costel, Codin, Constanta, Costache, Costea, Costelus, Costin, Dinica, Dinu, Tanta, Elena, Lenuta, Ella, Eleonora, Eli, lenuta, Ilinca, Lena, Ella, Nutica

Am pregatit 24 de buchete cu flori in colectia Constantin si Elena – de trandafiri, irisi, frezii, gerbera… ce te astepta in aranjamente frumoase, care exprima pretuirea si respectul pe care vrei sa-l transmiti din toata inima persoanelor dragi tie. Ce altceva ar fi mai frumos ca un buchet de flori, pe care sa-l primeasca chiar de ziua numelui?


Florile din luna mai sa va aduca tuturor multa dragoste in suflet, multa sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! De Sfintii Constantin si Elena fa o surpriza frumoasa celor ce conteaza pentru tine si comanda flori de la Floria!

     Surprinde-ti prietenii sau familia cu un buchet de flori si petreceti ca-n povesti!

2 comentarii

  1. […] La multi ani, Constantin si Elena! […]

  2. […] curios ce au de spus despre aceste concursuri Cristi Mirea, Zina si Floriaana. Tweet Taguri: concursuri – leapsa – publicitate online Pe aceeaşi temă Offline-ul este […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Florarie online | Flori online | GRATUIT in 2 ore de la Floria

Toate drepturile rezervate S.C. Floria Network SRL © 2009 - 2020. Nr. R.C.: J40/1776/2013, C.U.I.: RO31225755, Adresa: Bdul Primaverii nr. 12, Cod postal: 011974, Bucuresti, Sector 1, Capital social 2000 RON, Telefon *9595 - mobil (tarif normal)