Sarbatoarea Sfanta Maria are loc in fiecare an pe data de 15 August si reprezinta una dintre cele mai mari sarbatori din Romania. Asadar, daca ai pe cineva special care isi sarbatoreste ziua de nume, ofera-i cele mai frumoase si delicate flori de Sfanta Maria, un cadou special care pune un zambet pe buze si ofera momente de fericire.

Floria iti pune la dispozitie o categorie speciala cu cele mai frumoase buchete de flori si accesorii.

In continuarea articolului iti vom prezenta ideile de cadouri (buchete de flori speciale pentru aceasta ocazie) pentru sarbatorite.

Idei cadouri Sfanta Maria: 5 Buchete de flori parfumate pe care le poti oferi sarbatoritelor

Trandafir criogenat rosu, in cupola

Daca vrei sa surprinzi sarbatorita, fie ca este sotia, iubita, colega sau orice alta persoana apropiata, un trandafir criogenat va fi cadoul perfect pentru o asemenea zi importanta de  sarbatoare. Trandafirul rosu este simbolul iubirii, senzualitatii si al frumusestii.

Trandafirul criogenat este tratat prin procesul de criogenare si dureaza pana la 25 de ani, in cazul in care este ferit de razele solare.

Asadar, surpinde-o de ziua ei cu acest minunat trandafir criogenat si un Tort de ciocolata. Aceste cadouri vor aduce sarbatoritei un zambet pe buze, fericire si o amintire de neuitat, pe termen lung.

Pachet onomastic

Pachetul Onomastic basic contine flori cu  nuante colorate si vii. Buchetul de flori este alcatuit din: gerbera, santini verde, hipericum verde, trandafiri rox, orhidee cymbidium verde, lisianthus roz. Cu un asemenea buchet de flori vei reusi sa-i faci sarbatoritei o zi mai frumoasa. In plus, trebuie sa se simta din ce in ce mai mult speciala si unica.

Pe langa buchetul delicat de flori, pachetul contine tort cu fructe si Sampanie Asti Martini.

Cutie cu flori pastel

Pentru Sarbatoarea Sfanta Maria, te poti orienta catre acest cadou special si minunat “O cutie cu flori pastel”. Cutia cu flori pastel este alcatuit din: trandafiri roz pal, lisianthus somon, isianthus roz pal, lisianthus alb, minirosa roz pal, verdeata, cutie cu burete.

Pentru a completa cadoul, poti opta pentru o cutie de bomboane Merci, Tort de ciocolata Trois Mousse,  Martini Asti Gift Box Champagne sau un Ursulet WWF ( pentru salvarea naturii).

Buchet de flori – Vise colorate

Flori, vise colorate, momente speciale, zi de nume: Buchetul de flori – Vise colorate, este alegerea ideala pentru sarbatorita zilei.  Flori colorate asemenea unui curcubeu, vor reusi sa aduca in viata sarbatoritei momente de liniste, atentie si dragoste.

Buchetul de flori este alcatuit din minirosa, alstroemeria si lisianthus. Alaturi de acest buchet minunat de flori, poti opta pentru accesoriile urmatoare: Vaza mica, Jucarie de plus Ursulet, Bomboane Toffifee sau Martini Asti Gift Box Champagne.

Alege sa oferi fericire intr-o zi importanta pentru o persoana importanta!

Buchet pentru Maria

Buchetul de flori pentru Maria este un buchet alcatuit din cele mai delicate flori cu note portocalii si roz. Astfel, buchetul contine urmatoarele flori:  hortensie verde, minirosa portocalii, trandafiri peach, lisianthus alb, panicum, celosia portocalie.

Pe langa acest buchet extraordinar de flori, poti opta pentru aceesoriile: Bomboane Merci, Tort de ciocolata Trois Mousse, Vaza medie sau Martini Asti Gift Box Champagne.

Write A Comment