Floriile sau Duminica Floriilor – ziua în care trebuie sunați și felicitați toți cei care poartă nume de floare – de la Viorica la Viorel și de la Florica la Florinel.

Dar de ce este atât de important să le arătăm de Florii, celor apropiați, dragostea noastră, dăruindu-le flori? Pentru că, oricât de departe am fi, dragostea (și curierul Floria) ne apropie. Oricât de mult timp a trecut de când nu am vorbit, dragostea va găsi cele mai potrivite cuvinte, pentru urările noastre. Oricât de puțin timp am avea, dragostea va compensa și va înlocui cu flori clipele pe care nu avem cum să le rupem din programul nostru, pentru a-i vizita pe toți cei aniversați.

flori-cosuletul-dragostei-30951

Floriile sunt un simbol al dăruirii, al bucuriei și al păcii. Nu întâmpător, în Duminica Floriilor, Iisus Hristos a fost întâmpinat cu ramuri de finic, nu întâmplător copiii îi strigau, ieșindu-I în întâmpinare, ”Osana” și nu întâmplător Mântuitorul a intrat în Ierusalim, călare pe un mânz de asin. Toate acestea sunt gesturi de dragoste, o dragoste care se oferă deschis, cu entuziasm, așa cum ar trebui să se ofere fiecare buchet de flori. Cu aceeași dragoste și cu același entuziasm trebuie să sărbătorim și noi, pe 5 aprilie.

Giotto Entry into Jerusalem

Giotto – The Entry into Jerusalem

Așadar, pentru aproximativ 2 milioane de femei cu nume de floare, printre care și mamele, iubitele, prietenele sau colegele voastre, de Florii am pregătit… flori, într-o colecție mai mult decât specială. De ce spunem că e o colecție atât de deosebită? Pentru că duminică este și ziua noastră, așa că sărbătorim, prin ea, nu doar dragostea voastră pentru cei pe care îi aniversați, ci și dragostea noastră pentru voi. Și cum altfel ne-am putea arăta dragostea mai frumos decât dăruindu-vă florile voastre preferate?

flori-ceasca-de-bucurie-31027

Vreți să vedeți mai multe? Vă așteptăm pe site – https://www.floria.ro/ocazii/flori-florii Am ales cu mare atenție buchetele care știm că vă plac cel mai mult, dar am adaugat și câteva creații noi, pentru ca bucuria să fie deplină.

Write A Comment