Floria – Magazinul Anului 2010 la categoria Flori si Cadouri

Aseara am primit o veste incredibila. In cadrul Galei Premiilor in Comertul Electronic 2010, care a reunit in acest an (al cincelea) peste 100 de magazine online, Floria.ro a fost ales Magazinul Anului 2010 la categoria Flori si Cadouri.

Este o veste incredibila pentru ca noi inca ne consideram in varianta de teste, BETA, si am concurat alaturi de magazine consacrate, pe care le-am depasit. Este o premiera si pentru Gala ca un magazin care nu a implinit nici 2 luni de existenta sa castige premiul.

Premiul inseamna extrem de mult pentru noi, inseamna ca nu am pierdut degeaba cele 6 luni in care am lucrat la site si la o experienta cat mai placuta de cumparare pentru clientii nostri.

Multumim Adi Zamfira (developer), multumim Alex Sinov (designer). Daca vreti sa aveti un magazin online care sa castige premii va recomandam platforma KUBU. Multumim juriului. Multumim testerilor. Dar in primul rand va multumim voua, primilor 126 de clienti, care ne-ati onorat in aceste prime 50 de zile de la lansare si pe care promitem sa nu va dezamagim!

8 comentarii

 1. Felicitari pentru premiu, mai ales ca sunteti lansati de curand! Totusi, pentru a nu se face confuzie cu titulatura “Magazinul Anului”, voi ati castigat pe una din cele 14 categorii de concurs, Magazinul Anului fiind desemnat cel care a avut cel mai bun punctaj dintre toti participantii, indiferent de categorie. :)

 2. Pai asa am spus si noi, Magazinul Anului pe categoria Flori si Cadouri :)

 3. Cel mai bun “magazin online din categoria Flori si Cadouri” este corect si asta a vrut sa spuna si Andrei Radu mai sus, Nu “magazinul anului in categoria Flori si Cadouri”

  Felicitari, ar fi frumos si corect fata de cei ce au luat adevaratul titlul de “Magazinul anului” sa corectati lucrul asta si sa nu mai faceti confuzii de gradul asta.

 4. Adi, iti multumim pentru corectie, dar vezi ca nu e “in” ci “la” si cred ca “din” si “la” si chiar “pe” au aici aceeasi semnificatie si nu am confuzat pe nimeni cu nimic. Nici nu ne-a trecut prin cap sa o facem. Dar, daca te facem mai fericit asa, repretam ca tine “Magazinul Anului din categoria Flori si Cadouri”. :)

 5. […] am castigat titlul “Magazinul anului” din categoria Floria si Cadouri la Gala Premiilor in Comertul […]

 6. Mult succes în continuare! :)

 7. da scumpe mai sunt 3 trandafiri 50 ron pai le iau cu 30 chiar de unde e mama pietelor
  De unde ati venit cu preturile astea? le dati dublu cat e pe piata

 8. Iti multumim pentru comentariu. Evident, va fi intotdeana mai ieftin sa iei flori din piata decat sa le comanzi la o florarie online si asta e la fel in toata lumea, nu doar in Romania. Sunt lucruri diferite pe care nu avem de ce sa le comparam.

  Floria.ro este un magazin online cu preturi acceptabile credem noi, fiind mult mai ieftin decat majoritatea florariilor online existante acum pe piata. Daca la cei 30 de ron cat te costa florile in piata mai adaugi cadoul de plus (buchetele de 3 fire au cadouri de plus) si transportul gratuit in Bucuresti, oare nu ajungi la 49 de lei cu cat le gasesti la noi pe site? :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Florarie online | Flori online | GRATUIT in 2 ore de la Floria

Toate drepturile rezervate S.C. Floria Network SRL © 2009 - 2020. Nr. R.C.: J40/1776/2013, C.U.I.: RO31225755, Adresa: Bdul Primaverii nr. 12, Cod postal: 011974, Bucuresti, Sector 1, Capital social 2000 RON, Telefon *9595 - mobil (tarif normal)