Yves Saint Laurent Beaute a prezentat joi, 22 Ianuarie, în cadrul evenimentului de lansare noul parfum feminin BLACK OPIUM – o interpretare rock și modernă a dependenței și a senzualității. O doză de adrenalină care învăluie și dă forță unei vieți mereu mai intense.

Conceptul evenimentului a fost construit în jurul ideii de a dezvalui celor prezenți noua femeie Yves Saint Laurent: rock, edgy, chic.

Femeia Black Opium – o femeie în continuă mișcare

Atunci când Yves Saint Laurent a lansat pentru prima dată “Opium” în 1977, acesta avea în minte un anumit tip de femeie: elegantă, stilată, cu o inteligenţă şi o frumuseţe aparte; care se învârte în cercuri sociale frecventate de oameni sofisticaţi şi îşi lasă amprenta asupra fiecăruia dintre ei.

Revenind la prezent. Având aceeaşi nonșalanță băiețească care vine odată cu conștientizarea propriei persoane şi a propriilor dorințe, un nou personaj îşi face apariția: o femeie care prin puterea prezenței sale poate să patrundă în subconştientul nostru. Jucăuşă, dar în acelaşi timp irezistibil de serioasă, ea reprezintă un amestec complex între întuneric şi lumină.

Black – culoarea care nu este o culoare, o noțiune contradictorie, care o împinge pe cea care îl poartă să aibă o atitudine “Nu te lua de mine”- atitudine care fie este materializată într-o geacă de piele împrumutată de la un iubit sau de machiajul smokey eyes, care sugerează că ai fost trează toată noaptea.

Opium: cu o atracție nesățioasă si o atitudine urbană, numele OPIUM este sinonim cu misterul, promițând purtătorului o aventură. Te duce cu gândul în locuri în care nu ar trebui să fii, extrem de ilicite, fără nicio regulă, dar totuși profunde.

Împreună formează un duo modern, de durată dar în acelși timp elegant și al momentului!

Ambasadoarea BLACK OPIUM este Eddie Campbell, top model internațional, desemnată Modelul Anului 2013.

 

FLORIA pentru Black opium by Yves Saint Laurent

Designerii Floria au ales orhidee dendrobium albe, hortensii albe si trandafiri albi pentru a crea aranjamentele în acord cu conceptul evenimentului,  intensitatea întâlnirii dintre întuneric și lumină. Parfumerii Nathalie Lorson și Marie Salamagne, Honorine Blanc și Olivier Cresp au optat pentru parfumul intens de cafea, care are scopul de a-ți trezi simţurile. Apoi, parfumul devine din ce în ce mai feminin şi delicat datorită florilor de iasomie şi portocal. În final, parfumul BLACK OPIUM capătă o notă de mister şi eleganţă datorită notelor sale de vanilie, paciuli şi cedru lemnos.

Aranjamentele florale înalte au completat perfect atmosfera dualității lumină-întuneric, fiind create pe vaze cilindrice incolore, pe un fond de boabe de cafea.

Carmen - YSL - Opium Black Done-2 Carmen - YSL - Opium Black Done-5 Carmen - YSL - Opium Black Done-13 Carmen - YSL - Opium Black Done-14

 

 

Write A Comment