Se spune că atunci când iubești timpul trece mult mai ușor. Iar noi putem să confirmăm asta. Nu știm când au trecut ultimii 6 ani (primii ani din viața noastră)! Dar știm sigur că nu ne-am plictisit deloc. Nici măcar cât să spunem ”plictisit”.

Asta pentru că, în primul rând, toate poveștile voastre de dragoste au trecut pe la noi și ne-am umplut de dragostea voastră. Dar și pentru că am muncit mult, de dimineața până seara, de luni până duminică, din dragoste pentru flori.

8288ceb88b2f6eb36821ced88810d884

Am făcut peste 100 000 de buchete și aranjamente, pentru mai mult de 50.000 de clienți, am participat la peste 300 de evenimente și, ca dovadă, am primit 4 premii GPeC, pentru ”Cea mai bună florărie online din România” și titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale.

trandafiri principala

Dar, cel mai important, în tot timplu ăsta, am învățat să iubim, din ce în ce mai mult, să avem răbdare, să ne depășim limitele, dar și să ne recunoaștem greșelile, atunci când le facem, și să ne cerem iertare. Am învățat să fim ”acolo”, când oamenii au nevoie de noi. Și să răspundem mai repede la telefoane și la mailuri.

shutterstock_296917958

Așa că acum suntem pregătiți de al 7-lea an. Ca niște gentlemani, suntem siguri că cei 7 ani de Floria ne vor face și mai manierați, și mai buni. Deci fiți alături de noi, în continuare, cu toată încrederea. Ne facem și mai mari!

Write A Comment