In cadrul unei ceremonii ce a avut loc marti, 25 iunie, in prezenta Altetei Sale Regale Principele Radu Duda, Floria a primit, din nou, statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale din Romania.

Certificatul de Furnizor Oficial al Casei Regale a fost reinnoit, acesta fiind obtinut initial in data de 7 mai 2015. La momentul respectiv, Floria, cea mai mare florarie online din Romania, a primit oficial titlul de Furnizor al Casei Regale. Certificatul a fost acordat de catre Alteta Sa Principesa Margareta, in cadrul unei ceremonii tinute la Palatul Elisabeta. Colaborarea dintre Floria si Casa Regala a inceput inca din anul 2014, cand Floria a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, statut premergator obtineii titlului de furnizor Oficial.

In urma reinnoirii certificatului de Furnizor Oficial al Casei Regale, Floria isi mentine titlul si in urmatorii trei ani. Astfel, toate buchetele si aranjamentele florale folosite de Casa Regala, in cadrul evenimentelor organizate, dar si cu alte diverse ocazii importante din viata Familiei Regale, vor fi de la Floria.

Write A Comment