Pe 18 iulie 2012, Floria a implinit 2 anisori. Zi de sarbatoare. Precum Fat-Frumos, am crescut intr-un an cat altii in 10. Am cautat pe blogul nostru primul articol postat, in iulie 2010, si ne-am reamintit cum a inceput povestea Floria:

Povestea Floria s-a nascut in ajunul Craciunului, cand vorbele a doi prieteni buni se rasfrangeau de zidurile unei cafenele aproape pustii din centrul vechi al Bucurestiului.

Undeva intre experientele trecute si planurile de viitor s-a strecurat o discutie despre placerea de a darui flori. Nu la onomastici sau aniversari, ci pentru a insenina ziua cuiva drag cu un zambet. Cei doi au hotarat atunci ca un magazin online de flori care sa ofere solutii mai usoare si mai rapide fata de cele existente atunci pe piata din Romania ar fi binevenit.

In prezent, Floria are peste 10.000 de clienti si livreaza in medie 1.000 de buchete de flori in fiecare luna in peste 40 de orase din tara, transportul fiind gratuit. Iar povestea Floria o continuati chiar voi, de fiecare daca cand comandati sau primiti flori. Floria creste cu fiecare zambet primit, gand bun transmis sau sentiment frumos livrat odata cu buchetul.

Ca sa putem da si noi ceva inapoi, in toamna acestui an am initiat campania ”Cumpără un buchet de la Floria și ajuți la plantarea unui copac” – campanie ce isi propune sa aduca in prim-plan pericolul pe care il reprezinta taierea copacilor fara a pune nimic in loc. Floria continua si acum initiativa inceputa in octombrie. Pentru orice comanda de minim 300 RON de la Floria poti deveni „parintele spiritual” al unui arbore care va fi plantat pe cheltuiala florariei online, cu o placuta pe care va fi inscriptionat numele clientului.

Pentru ca ati fost alaturi de noi in acesti 2 ani, echipa Floria va multumeste!

3 Comments

Write A Comment