Saptamana trecuta echipa Floria.ro a creat aranjamentul de flori, cu inspiratie de budoir feminin, in cadrul evenimentului Final Summer Sales PARTY by CONDUR by alexandru.

In decorul plasmuit cu minutiozitate in showroom-ul CONDUR by alexandru, visul frumusetii a fost rescris cu o caligrafie unica, de o eleganta extrema. Comodei din lemn masiv pictat manual din portofoliul Exotique, i s-au alaturat o caseta de bijuterii generoasa si un aranjament delicat din flori in tonuri pastelate, asezat intr-un vas de ceramica vintage, la randul sau pictat manual.

Misiunea noastra: aranjament de flori in acord cu evenimentul

La invitatia minunatei echipe Condur by alexandru, ne-am asumat misiunea de a crea un aranjament spectaculos pentru petrecerea lor din ultima zi de iulie.

Acesta trebuia sa completeze decorul de budoir feminin, ce avea sa fie un punct de atractie pentru invitati, stilisti, bloggeri si clienti fideli, si totodadata un prilej de inspiratie si de visare frumoasa cu ochii deschisi.

Cum aranjamentele incadrate intr-un concept sunt preferatele noastre, Mihaela Macovei, designerul Floria.ro, a creat un aranjament armonios, de inspiratie vintage, desprins parca dintr-o poveste despre eleganta si rafinament.

Intr-un vas de ceramica pictat manual, trandafiri, orhidee si miniroze in nuante de roz pudra s-au imbinat cu garoafe verde fistic si lisianthus alb, si au conturat o piesa esentiala din budoirul intim al unei femei: florile naturale, intr-un aranjament sofisticat.

In felul acesta, decorul zonei pentru fotografii din cadrul evenimentului a fost intregit de florile naturale, de o finete sublima, iar pantofii din colectie au fost pusi in valoare intr-un mod subtil.

Povestea reflectata in aranjamentele de flori

Povestea condurilor, o poveste despre eleganta, tendinte si confort, a fost descrisa prin detaliile si florile combinate cu atentie in aranjamentul feminin si gratios.

Iar reflectarea povestilor in aranjamentele de flori, este specialitatea Floria.

Fie ca este vorba despre un eveniment personal precum aniversare, nuntă, botez, fie o petrecere corporate sau la birou, Floria Events stilizeaza și creeaza un cadru floral complet. Folosind flori și accesorii de cea mai bună calitate, invitații sunt intotdeauna introdusi in concept si atmosfera evenimentului.

flori poza 2
flori poza 2

Inspiratie dincolo de eveniment

Iar pentru ca intrega colectie de primavara-vara Condur by Alexandru ne-a inspirat, ne-am lasat purtati de imaginatie si am asociat pantofilor buchete de flori din colectia noastra de primavara –vara, inspirata de colectiile prezentate pe podiumurile de moda din intrega lume.

Culorile accentuate, galben, rosu, albastru, sunt potentate de albul hortensiilor, cu un aer diafan și plin de prospețime.
Iata alegerile noastre, pentru a petrece vara cu mai mult stil!

floria5

floria4

floria3

Write A Comment