Pe 15 august, peste 2 milioane de femei au sarbatorit ziua numelui. Dupa cum stim cu totii, multe dintre acestea au fost pe litoralul Marii Negre. Peste 250.000 de turisti s-au bucurat de mini-vacanta se Sfanta Maria, de spectacolul de Ziua Marinei si sarbatorirea celui mai popular nume din Romania.

O data cu sarbatoarea, a venit si o misiune noua pentru echipa florariei online Floria.ro, floraria online care livreaza flori oriunde in Romania in maxim 2 ore de la finalizarea comenzii.

De data aceasta, parte din misiunea noastra de a livra flori de Sfanta Maria, a fost sa gasim o anume domnisoara Maria, careia colegul ei Catalin dorea sa ii trimita un buchet de flori din partea sa si a colegilor de munca.

Ar putea parea simplu, deloc o provocare, insa destinatia era… plaja din Vama Veche.

La Floria.ro, suntem convinsi ca atunci cand vine vorba de livrare flori, nicio destinatie nu este prea departe, prea aglomerata sau prea greu accesibila.
Cand florile sunt trimise cu drag, ele trebuie sa ajunga la timp!

Asa ca echipa Floria.ro a pregatit dis-de-dimineata un buchet de miniroze, trandafiri si lisianthus, florile preferate ale Mariei, si le-a livrat direct pe plaja din Vama Veche, unei Marii surprinse de aceasta livrare neasteptata.

Maria a ramas fara cuvinte, pentru ca, desi se astepta sa primeasca flori de la colegii ei luni dimineata la birou, florile au ajuns intr-un moment total neasteptat, o surpriza placuta si inmiresmata.

flori sfanta maria

Din experienta noastra, uimirea si bucuria unei femei care primeste flori sunt mai mari de fiecare data cand florile sunt livrate intr-un context in care destinatara nu se asteapta sa le primeasca, sau fara un motiv.

Asa ca va invitam ca dupa aceasta mica vacanta, sa surpindeti si voi pe cineva drag, cu un buchet de flori spectaculos.

Iata trei moduri in care puteti face acest lucru:

1. trimiteti flori unei Marii careia deja i-ati facut un cadou sau i-ati urat La multi ani pe 15 august! Cu siguranta va fi foarte bucuroasa sa constate ca va ganditi din nou la ea.

2. trimiteti flori unei persoane a carei zi de nastere sau onomastica a fost demult, spunandu-i ca nu mai aveti rabdare pana la urmatoarea sa zi, deci trebuie sa se bucure de flori…fara motiv

3. trimiteti flori unei persoane dragi careia nu i-ati mai oferit flori de multa vreme. Indiferent de mesajul ales, se va bucura extrem de tare!

flori sfanta maria 3

flori sfanta maria 2

Write A Comment