Cand spui primavara, la ce flori te gandesti prima data? Iti vin in minte florile tale preferate sau florile pe care adora sa le primeasca femeile cu adevarat importante din viata ta? Indiferent cu ce flori asociezi primavara, este important sa profiti de lunile de primavara ca sa le daruiesti  cat mai multe buchete si aranjamente florale doamnelor si domnisoarelor care inseamna ceva pentru tine. Ideal ar fi sa oferi buchetele si aranjamentele florale in toate cele trei luni de primavara, nu doar pe 1 si 8 martie, cu ocazia Martisorului sau Zilei Internationale a Femeii.  Ca sa poti sa daruiesti niste buchete cu adevarat speciale, te invitam sa descoperi ce flori ar fi bine sa includa.

Care sunt florile primaverii

Ghioceii, narcisele si zambilele pot fi considerate florile inceputului de primavara, astfel ca sunt ideale pentru buchetele pe care intentionezi sa le oferi de 1 si 8 martie. De asemenea, lalelele sunt alte flori de primavara populare insa, spre deosebire de ghiocei, zambile sau narcise, fac fata mai bine temperaturilor ridicate. In functie de ceea ce iti doresti sa transmita buchetul sau aranjamentul floral, poti alege niste lalele albe, galbene, rosii, mov, roz sau cu o alta nuanta. Daca lalalele rosii transmit pasiune, iubire si romantism, cele albe semnifica pretuire, in vreme ce lalelele exprima bucurie si optimism. Pe de alta parte, lalele roz emana sentimente puternice de apropiere, iar cele mov ii transmit destinatarei aprecierea si respectul de care se bucura din partea ta.

In afara ghioceilor, narciselor, zambilelor si lalelor, alte flori pe care o sa le intalnesti frecvent in buchetele primaverii sunt trandafirii, crinii, crizantemele si freziile.

Flori de primavara de la Floria

Expertii Floria au pregatit o colectie deosebita in care se regasesc peste 100 de buchete si aranjamente florare cu flori specifice primaverii.

In colectia de flori de primavara de la Floria gasesti buchete pentru toate gusturile si tipurile de buget, pe mai multe cromatici. Astfel, poti gasi buchete cu flori de primavara pentru Martisor, flori de primavara pentru Ziua Mamei, buchete de flori pentru Ziua Femeii, flori de primavara pentru aniversari, buchete pentru zile de nastere. Fiecare buchet de flori din colectia de flori de primavara se livreaza impreuna cu o felicitare cadou.

Daca nu stii ce sa alegi dintre buchetele de lalele, buchetele mixt cu flori de primavara, buchetele de frezii sau buchete cu liliac si zambile, iti lasam mai jos sugestii pentru fiecare.

Iti recomandam ca, pentru femeia de care esti indragostit, sa alegi buchetul Dragoste cu foc. Acest buchet include lalele roz, minirosa roz si fire de waxflower. Daca vrei si o alta varianta, credem ca ar merita sa iei in considerare si aranjamentul Primavara cu dragoste,  care contine anemone, bujori, frezii, aspidistra, vas si burete. 

In cazul in care doresti sa-ti uimesti o prietena foarte buna, te sfatuim sa cumperi  Surpriza din flori. Acesta contine crin portocaliu, santini verde, mini gerbera galbena, dianthus alba, frezii galbene, solidago, verdeata si vas din plastic. Se livreaza impreuna cu o felicitare cadou. 

Acceseaza floria.ro si descopera toate buchetele de primavara care le-am pregatit pentru doamnele si domnisoarele importante din viata ta! Nu uita ca livram in 2-4 ore in toata tara si in peste 100 de orase transportul este gratuit.

Write A Comment