Finalul primei luni de vara marcheaza in calendarul crestin ortodox sarbatoarea Sfintilor Petru si Pavel. Dupa o perioada de post, ziua de 29 iunie este in cinstea celor doi apostoli care l-au recunoscut pe Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu. In aceasta zi isi serbeaza onomastica Petru, Paul, Pavel, Paula, Petronela, Petruta s.a.

Un buchet de flori comandat online pentru sarbatorita, fie ca este mama, bunica, sora, prietena, iubita, sotie, colega de serviciu, este un gest de apreciere si un motiv de bucurie pentru persoana surprinsa. Pentru ca stim ca timpul tau este masurat, iti punem la dispozitie o colectie speciala de buchete de flori dedicate Sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel. Click pe cel care iti place si curierul Floria.ro va pleca spre destinatie! Mai jos gasesti recomandarile noastre:

Aranjament floral – Regina Noptii      

A spune “La multi ani!” de ziua onomastica a mamei, bunicii, matusii sau poate chiar a doamnei educatoare, aratandu-ti pretuirea cu un frumos aranjament floral, este probabil un gest pe care iti doresti de mult sa il faci. Surprinde-o cu Aranjamentul floral Regina Noptii. 3 green tricks, 1 hortensia albastra, 5 minirosa roz, verdeata, toate intr-un elegant cos de rachita este o surpriza speciala pentru doamna remarcabila careia vrei sa ii arati recunostinta.

Cer de vara

Prieteniile se leaga, se construiesc, se pastreaza. O adevarata prietenie dureaza in timp. Un buchet de flori menit sa lege si mai bine prietenia voastra este Cer de vara oferit in dar de onomastica ei. In ton cu zilele placute de afara, buchetul cucereste prin imbinarea calda dintre bujori si minirosa pe nuante de roz cu trandafiri si fire albe de lisianthus. In mijlocul lor, cu o nota contrastanta, domneste hortensia mov.

Bucuria de a iubi

Un buchet de flori minunat pentru iubita, logodnica sau sotia ta este Bucuria de a iubi. Energia pe care o emana aranjamentul, culorile vesele si puternice o vor face fericita. Este momentul sa o surprinzi cu ocazia sarbatorii numelui ei. Va tresalta de bucurie si o vei cuceri pentru a doua oara. Buchetul contine: 1 hortensie roz, 3 trandafiri lime, 3 cymbidium verde, 3 lisianthus roz, 5 minirosa roz, 3 greentrix, 3 bujori roz.

Buchet cu trandafiri si hortensii

Elegant, deosebit, cald, buchetul cu trandafiri si hortensii este ideal de oferit in dar. Daca este ziua colegei, a sefei sau poate a surorii, acest aranjament va aduce caldura, simpatie in relatia voastra. Alege sa ii spui “La multi ani!”, oferind acest buchet care are in componenta: 1 hortensie verde-bleu, 2 eringium, 3 lisianthus alb, 5 trandafiri albi.

Buchetul de flori oferit in dar cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel este un gest sublim, ales. Magazinul online Floria.ro te ajuta ca surpriza ta sa fie perfecta. Nu uita ca pentru comanda efectuata felicitarea este inclusa, iar transportul este gratuit. O vara frumoasa, plina de flori!

Write A Comment