Dupa o prima intalnire reusita, te gandesti deja cum sa o convingi sa va vedeti si a doua oara. Sa o suni? Cat timp sa astepti? Daca o suni prea devreme, o sa pari disperat, daca o suni prea tarziu, la fel. Si daca spui ceva nepotrivit? Daca nimeresti intr-un moment prost? E usor sa strici un inceput bun, daca te grabesti sa urmezi calea batatorita si deja plina de clisee.

 Totusi, exista o abordare infailibila: trimite-i un buchet de flori.

Acest gest va spune despre tine exact ceea ce trebuie: ca te-ai simtit bine, ca ti-a placut, ca ai vrea sa o mai vezi si ca esti un tip elegant si cu gusturi bune. Si ca esti surprinzator.

In momentul in care va primi buchetul de flori ales, va fi surprinsa, bucuroasa si se va simti apreciata. Cel mai probabil, te va suna ea, sa iti multumeasca, evident intr-o dispozitie buna. Astfel, orice conversatie ulterioara va fi mai usoara si duce direct catre …o a doua intalnire

Ce flori sa alegi?

O prima intalnire nu inseamna niciun angajament, asa ca probabil un buchet imens de trandafiri rosii nu vor transmite tocmai mesajul potrivit. Nu este inca momentul lor. Pastreaza ideea buchetului de 101 de trandafiri pentru urmatoarele intalniri. In schimb, alege un buchet de flori sofisticat si elegant, care ii transmite ca esti atent la detalii si sigur pe tine.Un buchet cu irisi, trandafiri roz si orhidee este neobisnuit, plin de energie si nu poate trece neremarcat.

flori-pentru-tine-4

Iar un buchet cu hortensie, floarea acestei veri, orhidee galbena, trandafiri albi si garoafe roz si grena va arata ca ai incredere in alegerile tale, ai gusturi fine si apreciezi frumusetea naturala.

flori-flori-imperiale-28663

 Cand trimiti florile?

Cel mai indicat moment in care sa alegi livrarea florilor este in dupa amiaza zilei urmatoare intalnirii voastre. Nu este dis-de-dimineata, deci nu arata ca te grabesti. Nu este insa nici prea tarziu. Alege insa serviciile unei florarii online de incredere –nu vrei ca florile sa ajunga ofilite sau sa fie livrate cu intarziere. Floria.ro asigura livrarea florilor in cel mult 2 ore de la comanda, oriunde in tara, deci este o optiune foarte buna.

Ce sa scrii in mesaj?

Florile transmit un mesaj puternic prin ele insele, insa este indicat sa scrii si un mesaj personal. Evita cliseele si mesajele siropoase. Este primul buchet de flori, dupa o singura intalnire, deci nu trebuie (inca) sa afisezi un romantism extrem. Nu va parea credibil si este posibil sa o sperie.In schimb, scrie-i ca timpul petrecut impreuna ca fost foarte placut si ti-ar placea sa va mai vedeti.Iar dupa ce faci asta, spune-ne cum a mers a doua intalnire!

Write A Comment