Ce flori de vara sunt in tendinte?

Dintr-o multime de flori de vara, floarea vedeta a colectiei Floria in acest sezon este hortensia, fiind prezenta in buchete fie alba, roz pal sau mov intens.

Florile de vara sunt colorate, cu o cromatica vie, care inspira un aer de vacanta, de libertate si relaxare. Hortensiile cuceresc prin volumul remarcabil si creeaza un efect vizual de dezordine studiata in fiecare aranjament cu flori de vara. Buchetele sunt naturale, exprima o lejeritate specifica vacantei, dar in acelasi timp, sunt create cu atentie la detaliu, studiate si sofisticate.

Aranjamentele de flori din colectie de flori de vara propusa de Floria se asortează gratios cu ținutele ușoare, cu iz de plaja si zile linistite. Abundenta de alb, combinat cu roz pal, violet, galben sau rosu, completeaza in mod ideal tinutele in tendinte, vaporoase, pastelate, si ele cu mult alb și imprimeuri decorative cu flori de mici dimensiuni.

Create in acord cu tendintele abordate de femei in aceasta vara, in colectie se regasesc aranjamente ideale pentru fiecare stil si personalitate: indraznet, libertin, romantic, minimalist sau sporty.

Cum alegi un buchet de flori de vara?

Cand alegi un buchet de flori de vara, combina mai multe tipuri de flori, fara insa sa exagerezi cand vine vorba despre cromatica.
Multicolor este frumos, interesant, insa buchetul trebuie sa aiba o coerenta stilistica, sa fie asortat.

Pentru aceasta vara, designerii Floria.ro au ales sa combine o cromatica cu mult alb, pasteluri, tonuri de mov si galben, in aranjamente de flori cu un aer diafan si plin de prospetime.

Apoi, adauga un plus de energie in buchet, cu verdeata decorativa. Si nu, nu ne referim la feriga… ci la diverse plante care dau volum si finete buchetului, care pun in valoare delicatetea florilor din buchet.

3 buchete de flori de vara cochete, pline de energie.

#1 –Buchet Cer Senin

O zi senină este un motiv perfect să oferi un buchet de flori de vara spectaculos. Hortensie alba, 10 iris mov, orhideea vanda si 3 lisiantus mov se combina intr-un aranjament care emana optimism si buna dispozitie.

Florile de vara albastre sunt printre preferatele doamnelor si domnisoarelor, iar puse alaturi de flori albe, albastrul intens iese in evidenta si aduce zambetul pe buzele tuturor.

flori de vara

#2 –Buchet Vacanta

La ce ne gandim vara daca nu la vacanta, concediu, zile linistite intr-o destinatie perfecta pentru noi?
La flori de vara cu aer cu vacanta!

Buchetul Vacanta, cu hortensie, trandafiri si orhidee este un rasfat visual. Cu flori delicate, te invita la visare si relaxare. Oferit in prima zi de vacanta, indiferent unde te afli, va fi inceputul unei povesti de vara pe care sa nu o uiti niciodata.

vacanta flori de vara

#3 –Buchet Fire de nisip

Cand temperatura creste, gandul zboara la o plaja cu nisip fin, o apa smarald si un cocktail delicios… imaginea unei vacante desavarsite. Buchetul Fire de nisip completeaza imaginea perfectiunii, printr-o combinatie delicata si senzuala de cale si hortensie albe si trandafiri si miniroze portocalii.

Va dorim o vara plina de flori de vara!

fire de nisip flori de vara

1 Comment

  1. Taote buchetele oferite de FLORIA, au caracter, sunt oferite cu o anumita tematica.

Write A Comment