Flori de Sfantul Andrei

 

Vreți  să trimiteți flori de Sfântul Andrei și nu știți ce să alegeți?

În tradiția strămoșilor noștri, în noaptea de 29-30 noiembrie locuitorii Daciei sarbatoreau o divinitate precrestina, Santandrei, divinitate care era personificarea lupului. Peste acesta, s-a suprapus, odata cu creștinarea acestor locuri sărbătoarea de Sfântul Andrei.

În tradițiile diferitelor regiuni ale României, de Sfântul Andrei tinerii se camuflează, pentru a se feri de strigoi, iar fetele participă la diferite ritualuri pentru a-și afla destinul și mai ales, bărbatul cu care se vor căsători.Din punct de vedere creștin, Sf. Andrei este ocrotitorul României.  

Dacă vă întrebați care ar fi cadoul cel mai potrivit pentru sărbătoriții de pe 30 noiembrie, cel mai frumos cadou este să le dăruiți flori de Sfântul Andrei. Atât pentru rude, prieteni, șefi, sau cunoștințe, Floria a creat o colecție specială de buchete de Sf. Andrei.

Mai mult, puteți alege un buchet de flori de sezon cu gerbera, crizanteme și frunze de toamna numit Andreea, buchet dedicat tututor fetelor care își sărbătoresc ziua onomastică de Sf. Andrei. Și pentru că bărbații nu trebuie neglijați, pentru cei cu numele Andrei, puteți alege un aranjament cu vin și trandafiri, aranjament care le poartă numele și care le va însenina ziua.

Sfat: Nu uitați, dacă alegeți flori de Sfântul Andrei, trebuie să alegeți flori proaspete, buchete aranjate de designeri florali pricepuți pentru a fi siguri că supriza dumneavoastră va avea efectul scontat.

Floria urează un călduros și sincer La mulți ani tuturor celor care poartă numele Andreea sau Andrei!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Florarie online | Flori online | GRATUIT in 2 ore de la Floria

Toate drepturile rezervate S.C. Floria Network SRL © 2009 - 2020. Nr. R.C.: J40/1776/2013, C.U.I.: RO31225755, Adresa: Bdul Primaverii nr. 12, Cod postal: 011974, Bucuresti, Sector 1, Capital social 2000 RON, Telefon *9595 - mobil (tarif normal)