Vreți  să trimiteți flori de Sfântul Andrei și nu știți ce să alegeți? Nimic mai simplu! Avem o colecție specială, cu flori de Sfântul Andrei! Poți alege între buchete de flori sau aranjamente florale, cu trandafiri, hortensie, lisianthus, minirosa sau flori exotice.

În tradiția strămoșilor noștri, în noaptea de 29-30 noiembrie locuitorii Daciei sarbatoreau o divinitate precrestina, Santandrei, divinitate care era personificarea lupului. Peste acesta, s-a suprapus, odata cu creștinarea acestor locuri sărbătoarea de Sfântul Andrei.

În tradițiile diferitelor regiuni ale României, de Sfântul Andrei tinerii se camuflează, pentru a se feri de strigoi, iar fetele participă la diferite ritualuri pentru a-și afla destinul și mai ales, bărbatul cu care se vor căsători.Din punct de vedere creștin, Sf. Andrei este ocrotitorul României.  

Dacă vă întrebați care ar fi cadoul cel mai potrivit pentru sărbătoriții de pe 30 noiembrie, cel mai frumos cadou este să le dăruiți flori de Sfântul Andrei. Atât pentru rude, prieteni, șefi, sau cunoștințe, Floria a creat o colecție specială de flori de Sf. Andrei.

Așa cum vă spuneam, puteți alege unbuchet de flori de sezon cu gerbera, crizanteme și frunze de toamna pentru femeile care își sărbătoresc ziua onomastică de Sf. Andrei. Și pentru că bărbații nu trebuie neglijați, pentru cei cu numele Andrei, puteți alege un aranjament cu vin și trandafiri, aranjament care le poartă numele și care le va însenina ziua.

Top flori de Sfântul Andrei

Dacă vă întrebați care sunt cele mai cumpărate buchete de flori și aranjamente florale de Sfântul Andrei, an de an, vă lăsăm o listă cu preferințele clienților noștri:

Găsiți toate produsele în colecția specială de flori de Sfântul Andrei, cu livrare rapidă, oriunde în țară. Livrăm flori de Sfântul Andrei în București, buchete de Sfântul Andrei în Timișoara, Iași, Constanța, Bacău, Brașov și în toate orașele din țară.

Sfat: Nu uitați, dacă alegeți flori de Sfântul Andrei, trebuie să alegeți flori proaspete, buchete aranjate de designeri florali pricepuți pentru a fi siguri că supriza dumneavoastră va avea efectul scontat.

Floria urează un călduros și sincer La mulți ani tuturor celor care poartă numele Andreea sau Andrei!

Write A Comment