Sfanta Maria, una dintre cele mai importante sarbatori din an se apropie cu pasi repezi, ramanand mai putin de doua saptamani pana la ziua in care cateva milioane de romani sarbatoresc ziua numelui.

Maria, cel mai popular nume de femeie din Romania, are peste 2 milioane de reprezentante care isi celebreaza onomastica pe 15 august, ceea ce inseamna ca din 10 femei pe care le cunosti, sunt sanse mari ca doua sa fie felicitate de Sfanta Maria.

Pentru acestea, dar si pentru barbatii care isi sarbatoresc numele de Sfanta Maria, alege cate un buchet sau aranjament de flori care le va insenina ziua.

Maria, Marian, Mariana, Marin, Marina, Marinica, Marinache, Marioara, Marinela, Mioara, Marilena, Mariuca, Marius – cu totii se vor bucura de un aranjament de flori special cu ocazia onomasticii de pe 15 august.

Flori de Sfanta Maria

Colectia speciala de buchete de Sfanta Maria creata in acest an este colorata, cu flori de vara, in culori puternice si variate. Buchetele sunt multicolore, vesele si pline de energie, cu trandafiri, hortensii, orhidee, miniroze, irisi si cale misterioase.

Contrastele cromatice pun in evidenta delicatetea florilor, asigura o surpriza deosebita si atrag atentia asupra buchetelor de flori dedicate Mariilor.

articol flori sfanta maria 1

articol flori sfanta maria 2

In buchetele de flori pentru Sfanta Maria predomina trandafirii, insa buchetele cu hortensie, irisi, cale, orhidee sau garoafe ies din tipar si asigura un efect “wow” pentru sarbatoritele care se vor simti speciale, apreciate si respectate.

Flori cu livrare rapida, in toata tara

Buchetele din Colectia de Sfanta Maria sunt disponibile pentru livrare rapida in intreaga tara, in maxim 2 ore de la finalizarea comenzii. Asfel, chiar daca se intampla sa te afli la mare distanta de sarbatorita pe care iti doresti sa o feliciti, o poti suprinde foarte placut cu un buchet oferit de curierii proprii, personal.

Partenerii Floria.ro din peste 65 orase din tara se asigura ca florile de Sfanta Maria ajung la destinatie proaspete, energice si spectaculoase, asa cum iti doresti.

harta-sfanta-maria

Aranjamente de Sfanta Maria, pentru parteneri

De Sfanta Maria, barbatii cu numele Marian, Marius si alte derivate din Maria sarbatoresc si ei ziua numelui. Pentru ei, designerii de la Floria.ro au pregatit cosuri de flori, carora le poti alatura o sampanie de lux, pentru ca destinatarii sa fie cu totul si cu totul surprinsi.

aranjament sfanta maria poz 3

Iar daca seful tau poarta un nume celebrat de Sfanta Maria, fa-i o impresie buna cu un aranjament creat special pentru ….sef. Cu orhidee mokara grena, cale mango, orhidee cymbidium, hipericum rosu si minirosa portocalii, intr-un vas cu burete oasis si decorat cu verdeata, iti arati aprecierea intr-un mod discret si elegant.

aranjament sfanta maria poz 2

Write A Comment